herkese verdim oyunu ama sanırım bazı arkadaslar destek olucagına köstek oluyor yeni eklenenlerin ben dahil oyları azalmıs
hah7783 6. oyunuz 5 puan olarak verildi.
özlem32 linkiniz açılmıyor..
o biraz zor olur ya girip sırayla veriyoruz çünkü tutamayızki aklımızda şimdi son 3ü oyladım 12 7 3 dü galiba 3 taneyi tutamadım daha

neese ben özlem32 de bıraktım yarın ondan sonrakilere devam
herkese oylarını verdim..
Arkadaşlar oyladım dendikten sonra artan rakamlarla yarışmadaki resimdeki artan rakamlar uyuşmuyor..
o zaman kaçıncı oyu verdiğimizi yazalım mı?
i
Onun için saatlerce uğraşmak lazım ancak işte uyanık geçinenler var.Kara liste oluşturalım diyoruz herseferinde sonradan vazgeciyoruz.. Ama bilerek bu şekilde yapılmaz ki..
sn diazem oto kontrol daha kolay.bana 16 oy mu verildi. verdim yazanlarla puan karşılaştırması yapılabilir.ama ne olursa olsun niyet kötü olduktan sonra bişey değişmez.isterseniz buraya 100 kere uyarı yazın, insanlar bunu kendine yakıştırdığı sürece sonuç aynı olur
herkese verdim oyunu ama sanırım bazı arkadaslar destek olucagına köstek oluyor yeni eklenenlerin ben dahil oyları azalmıs 
evet banada düşük puanlı oy veriyorlar malesef..
ne diyeyim ki..
ben burdaki herkese 5 verdim içim rahat. onlarında içi rahatsa sorun yok..
bence gercekten kara liste olusturulsun artık bu gibi yarısmalarda
ben de herkese 5 oy verdim. neden millet az oy veriyor anlamış değilim. kimi kandırıyorlar ki?
özlem32 dahil oylar verildi.17 de kaldım

amaaaannn neyse arkadaşlar çok zaman var.oy veren sağolsun.vermeyene bedduamızdan bukleler istiyorum
Listeye yeni eklenenleri de oyladım.