0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUygulamada iken Profilim e tıkladığımda bu hatayı alıyorum Server Error in '/' Application.Cannot find Facebook POST data as expected. Make sure you're viewing this page in Facebook Iframe.giriş yapman lazım o yüzden yapıyo onu nerden giriş yapmam gerek ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUygulamada iken Profilim e tıkladığımda bu hatayı alıyorum Server Error in '/' Application.Cannot find Facebook POST data as expected. Make sure you're viewing this page in Facebook Iframe.giriş yapman lazım o yüzden yapıyo onu
Uygulamada iken Profilim e tıkladığımda bu hatayı alıyorum Server Error in '/' Application.Cannot find Facebook POST data as expected. Make sure you're viewing this page in Facebook Iframe.
bir de yarışmanın web sitesinden profilime tıklayıp, facebook logosuna tıkladım ve facebook sayfamda paylaş dedim yani evet e tıkladım. hata :Hata oluştu!Object reference not set to an instance of an object yazısı çıktı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir de yarışmanın web sitesinden profilime tıklayıp, facebook logosuna tıkladım ve facebook sayfamda paylaş dedim yani evet e tıkladım. hata :Hata oluştu!Object reference not set to an instance of an object yazısı çıktı Hata oluştu!Object reference not set to an instance of an object Arkadaşlar peki bununla ilgili cevap verebilecek var mı ? Facebook profilimde yayınlayamıyorum resmimi. Yayınlayamadığım için de Yarışma Linkimi alamıyorum