Gönderen Konu: Kız tavlama kursu  (Okunma sayısı 6903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kız tavlama kursu
« Yanıtla #30 : 28 Şubat 2011, 15:04:13 »
sanırım gerçek aşk kavramı kişiye göre değişiyor   :) eşimle evlenmeye karar verdiğimizde nerede oturacağımızı bile sormadım...o bana evlendikten sonra annemle oturmayı düşünüyorum fikrn nedir diye sordu...  :) senin annen benim annemdir dedim ve arabasıda yoktu....şükür şimdi herşeyimiz var....sevgi ,saygı ,mutluluk olduktan sonra Allahın izniyle gerisi kolay.....para bol olmuş hergün kavga dövüş ne anlamı var... :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emma_287

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #31 : 28 Şubat 2011, 20:35:28 »
wala annesiylede babasıylada otursan bence bir büyükle yaşamaktan hiçbir zaman zarar gelmez ayrıca erkekler bir kıza tavlama gözüyle yani günü kurtarıyım mantığıyla yaklaşıyosa karakteri oturmamıştır derim ben.. iki insan birbirinden hoşlanıyosa artı bişey yapmasına gerek yok mesela bi erkek çok gülse yada çok saçma hareketlerde yapsa karşı tarafın gözüne batmaz eğer gerçekten hoşlanıyorsa yada aşık olduysa bana kalırsa kimse kendini kasmasın ve kendi gibi olsun sevene her yol asfalt.. ;D ;D ;D

Çevrimdışı arastiranbirannee

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
« Yanıtla #32 : 28 Şubat 2011, 20:59:42 »
vay bee  ;D
Eylül

Çevrimdışı mısspoem58

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #33 : 01 Mart 2011, 11:27:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
wala annesiylede babasıylada otursan bence bir büyükle yaşamaktan hiçbir zaman zarar gelmez ayrıca erkekler bir kıza tavlama gözüyle yani günü kurtarıyım mantığıyla yaklaşıyosa karakteri oturmamıştır derim ben.. iki insan birbirinden hoşlanıyosa artı bişey yapmasına gerek yok mesela bi erkek çok gülse yada çok saçma hareketlerde yapsa karşı tarafın gözüne batmaz eğer gerçekten hoşlanıyorsa yada aşık olduysa bana kalırsa kimse kendini kasmasın ve kendi gibi olsun sevene her yol asfalt.. ;D ;D ;D
waay kankama bak yaa yılların tecrübesi :D:D