inşallah aşkı bulmak kolay değil günümüzde hevesle istekle beğeniyle aşk karıştırılıyor ne yazık
üç dakikada aşık olup üç günde herşey bitiyor aşık adam sefayada cefayada hazır olmalı
dilerim bulursunuz ve o gerçek olur sahte olmaz
Ben zaten buldum Allaha şükür, Ben erkekler adına genel olarak konusuyorum şuan şakayla karışık.. Bu devirde aşk sevgi yalan, para olmuş herkesin sevgilisi.. Evlenirken evin varmı araban varmı diye soranlardan belli bu durum.. Hanginiz evlenirken sormadınızki, kim az'a kanaat etti evlenirken.. Bunları soranlar bana gerçek aşktan sevgiden falan bahsetmesin.. Leyla ile mecnun, Kerem ile aslı'dır gerçek aşk. Gerisi yalan..
Dogruya dogru bu da , yok ta yok yani gerçek aşk filan ister görücü usulü ister tanışaraktan olsun durumun iyi ise aşık olunuyor ne hikmetse 
Durumu iyi olanın tipi kayık bile olsa bütün kızlar aşık oluyo valla haklısın.. Benim bi arkadas vardı çocuğun yüzüne bakmazdı hiç bir kız, lise bitesiye kadar sevgilisi olmadı. Polis myo'da okudu polis oldu çıktı şimdi telefon rehberinde 60 tane kız var

Her hafta baska kızla geziyo

Bu çocugun kişiliği değişmedi bilin bakalım değişen şey ne?