gerçekten çok güzel bir kampanya ama benim aklıma birşey takıldı arkadaşlar sitede az sayıda ürün var ne sorgulasam yok saysam sitede olan ürün 20 ürünü geçmez acaba bu firma 14 bloğada hediyeleri gönderebilir mi acaba ben hepsine katıldım ama şüpheliyim açıkcası süre 1 ay daha uzatılır büyük ihtimalle ama hediyeler ulaşır mı bilemiyorum umarım gönderirler 
Sayın engin61,
Tarafımıza cevap hakkı doğduğu için üyelik oluşturup cevap veriyoruz.
Mağazamızda bulunan ürünler, sizin sayabildiğiniz ve belirttiğiniz kadar 20 ürünle malesef sınırlı değil, sanırım 200 demek istediniz. Akşam üstü eklenen diğer ürünler ile birlikte 1.200 e yakın ürün mevcuttur şu saat itibari ile hafta sonu itibari ile de aksamaların giderilmesi ile ürün sayısı 10 bini geçecektir. Sizde hak verirsiniz ki a4 fotokopi kağıdına ürünler yazılarak, ekrana taratılıp çıkmıyor malesef, entegrasyonun aksamadan çalışması sağlanılıp kontrol edilmesi ile katagori katagori ürünler aktarılmakta ve güncellenmektedir.
Belirttiğiniz blog sayısına (14) ürün gönderip gönderemeceyeceğimizi, dert etmenize gerek yok. 16 Blog sahibi ile anlaşmamız mevcuttur 2 tanesine eksik katılmışsınız sanırım, diğerlerine de katılabilirsiniz. 16 Blog sahibine + 16 Blog çekilişlerine 5 Adette yorum kampanyaları için hediye gönderilecektir ve hepsi stoğumuzda mevcuttur.
Ayrıca belirteyim Ruby Rose markasının Türkiye dağıtıcısı ve ana bayiilerindeniz.
Soru ve sorunlarınız için irtibata geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Deppo Center Sanal Mağazacılık Hizmetleri
Yusuf Keskin
0 530 540 72 73