Gönderen Konu: gamzeli81 | Deppocenter ile 1 kişiye Harika Bir makyaj Seti (28 Şubat -28 Mart)  (Okunma sayısı 1896 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Arkadaşlar 1 kişiye blogumdan güzel bir makyaj seti...

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Katılımsız brakmayın...

Ayrıca aynı anda bloglararası da bir kampanya olacak bu. Siteye yapacağınız yorumlar size ayrıca hediye kazandıracak.  Bunun bilgileri de kampanya linkinde mevcut

Şimdiden bol şans.
« Son Düzenleme: 02 Mart 2011, 10:56:11 Gönderen: gamzeli81 »

Çevrimdışı ßÜŞRA

• Acemi Kampanyacı
  • **
teşekkürler....

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
gerçekten çok güzel bir kampanya ama benim aklıma birşey takıldı arkadaşlar sitede az sayıda ürün var ne sorgulasam yok saysam sitede olan ürün  20 ürünü geçmez acaba bu firma 14 bloğada hediyeleri gönderebilir mi acaba ben hepsine katıldım ama şüpheliyim açıkcası süre 1 ay daha uzatılır büyük ihtimalle ama hediyeler ulaşır mı bilemiyorum umarım gönderirler ???

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
site bugün yeni açıldı canım. o yüzden ürün yüklemeleri bugün başladı. az sayıda
ürün olması bu sebeple normal.

Çevrimdışı DeppoCenter

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • Bir Güzellik Kat Kendine!
    • Deppo Center - Bir Güzellik Kat Kendine
gerçekten çok güzel bir kampanya ama benim aklıma birşey takıldı arkadaşlar sitede az sayıda ürün var ne sorgulasam yok saysam sitede olan ürün  20 ürünü geçmez acaba bu firma 14 bloğada hediyeleri gönderebilir mi acaba ben hepsine katıldım ama şüpheliyim açıkcası süre 1 ay daha uzatılır büyük ihtimalle ama hediyeler ulaşır mı bilemiyorum umarım gönderirler ???

Sayın engin61,

Tarafımıza cevap hakkı doğduğu için üyelik oluşturup cevap veriyoruz.

Mağazamızda bulunan ürünler, sizin sayabildiğiniz ve belirttiğiniz kadar 20 ürünle malesef sınırlı değil, sanırım 200 demek istediniz. Akşam üstü eklenen diğer ürünler ile birlikte 1.200 e yakın ürün mevcuttur şu saat itibari ile hafta sonu itibari ile de aksamaların giderilmesi ile ürün sayısı 10 bini geçecektir. Sizde hak verirsiniz ki a4 fotokopi kağıdına ürünler yazılarak, ekrana taratılıp çıkmıyor malesef, entegrasyonun aksamadan çalışması sağlanılıp kontrol edilmesi ile katagori katagori ürünler aktarılmakta ve güncellenmektedir.

Belirttiğiniz blog sayısına (14) ürün gönderip gönderemeceyeceğimizi, dert etmenize gerek yok. 16 Blog sahibi ile anlaşmamız mevcuttur 2 tanesine eksik katılmışsınız sanırım, diğerlerine de katılabilirsiniz.  16 Blog sahibine + 16 Blog çekilişlerine 5 Adette yorum kampanyaları için hediye gönderilecektir ve hepsi stoğumuzda mevcuttur.

Ayrıca belirteyim Ruby Rose markasının Türkiye dağıtıcısı ve ana bayiilerindeniz.

Soru ve sorunlarınız için irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Deppo Center Sanal Mağazacılık Hizmetleri

Yusuf Keskin
0 530 540 72 73
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2011, 21:18:17 Gönderen: DeppoCenter »
Deppo Center Sanal Mağazacılık Hizmetleri

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Açıklama için teşekkürler Yusuf Bey.

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
bende çok memnun oldum açıklama için teşekkür ederim şimdi daha da rahat ettim :) bu arada diğer 2 blog sahibi kim acaba onlara da katılayım :D

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Blogların kapanması sebebiyle kampanyamıza yeni linkimizden devam edeceğiz. Katılımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
arkadaşlar katılım çok az. böyle devam ederse iptal ederler sanırım kampanyayı. destek lütfen.

Çevrimdışı portakalcicegi

• Yeni Kampanyacı
  • *
destege hazirim sizde benim selva makarna kampanyama katilirsaniz sevinirim blogspot adresim portakalcicegi blogcu adresim blogcu2 wordpress adresim portakalcicegi3