arkadaşlar nasıl taşıyosunuz wordpress e
denedim aysel onuda yok olmuyor

win 7 kullanıyorsan internet 4 yerine yazıcaksın
4 .2. 2. 1
4. .2 .2. 5 ben tüm blogları görüyorum
harikasın aysel

işte bu ya oldu açıyorum hepsini
evet ben win 7 kullanıyorum ondan olmuş heralde

şimdi açılıyor saol bitanem

çok mutluyum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinYayın hakları DIGITURK’e ve LİG TV’ye ait olan maçlar bazı internet siteleri tarafından kanunlar hiçe sayılarak yayınlanmaktadır.
Kanunların kurumumuza yüklediği bütün yükümlülükler eksiksiz yerine getirilip içerik ve yer sağlayıcılar defalarca uyarılmasına rağmen internetten illegal yayın yapılmasına son verilmemiştir.
Son çare olarak yüce Türk mahkemelerine başvurulup illegal yayınları yapan sitelerin verdiği zararın durdurulması talep edilmiştir. Mahkeme yasal olarak herşeyin yapıldığını ve ihlalin hala durdurulmadığını tespit ederek bu sitelere erişimin engellenmesi kararı vermiştir.
best fmde arzu caglan blogspotlara yapılan ayıptan bahsetti bir kaç kişi hata yaptı dıye herkese mal edilemeyecegınden mesela bır radyo yanlıs yaptı dıye hepsının kapatılamayacagından sesımızı ta orlara duyurmusuz valla süper
halan konusuyo dınleyın arkadaslar
arkadaşlar nasıl taşıyosunuz wordpress e
biraz uğraştırıcı oldu ama başardım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinyapamayan arkadaşlara yardım etmeye çalışırım. özel mesaj atın.
arkadaşlar blogspot ta mı kalıyorum tahliye mi oluyoruz

bence blogspotta kalalım ki hatalarını anlasınlar hatası olmayanlara da ceza kesilmesin
arkadaşlar blogspot ta mı kalıyorum tahliye mi oluyoruz
bence blogspotta kalalım ki hatalarını anlasınlar hatası olmayanlara da ceza kesilmesin 
su anda bloggerdeyım ama gıremeyenlerde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin burdan katılsınlar kampanyalarıma
blogspotu silmedim ama devam etmesi gereken kampanyalar var. mecburi tahliye olduk...