bence geri adım atıcaklar tepki çok büyük mahkemeyi açan tarafı cnnturkte dinledim bana geri adım atıcaklar gibi geliyor
Ben de açılıyor,herhangi bir silme işi de yapmadım..
araclar personel settings demi ordada göremedim ya
sende türkcemi bende ingizlzce sayfa
evet canım türkçe. sende options olarak geçebilir. takipçiler ve çekiliş videoları çıkmıyor.
@cilekreceli bence de geri adım atsalar iyi olur. çok saçma. kaç kişiyi mağdur ettiler. dertleri kimleyse onlarla paylaşsınlar kozlarını.
bende de tüm bloglar açılıyor ama beni göremeyenler var
benim dnsler değişik ama
Arkadaşlar bendede bloglar açılıyor ama kimse benim blog sayfama giremiyor sanırım iki çalışma var ama katılım hiç yok

Ağ bağlanılarıma giriyorsunuz kablosuz veya yerel ağ hangisini kullanıyorsanız sağ tık ---- Özellikler----- internet erişim kuralları------aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan---- Yeğlenen DNS sunucusu----4.2.2.3 yazıyorsunuz sorun çözülüyor

Sanırım win7 de internet erişim kuralları yerinde TCP 4 gibi bişi vardı oradan giriş yapıyorsunuz.
Blogspot adreslerine erişim için Dns ayarlarınızı 156.154.70.22 - 156.154.71.22 olarak yapabilirsiniz demişler blogum yok ama bi deneyin isterseniz
veya 4.2.2.3 ben bunu kullanıyorum sorun yok
arkadaşlar sonuç olarak ne olacak peki bundan önceki kampanyalar ve bundan sonra ki kampanyalar için bir çare bulabildiniz mi acaba

çok sayıda blog kampanyasına katılmıştım akibetleri ne olacak acaba