kapatılmasın

kapatılamaz...

bunca insanın emeğine yazık..
ya 7 tane kampanyam var emeklerime yazık değilmi ühüüü
sizde haklısınızda arkadaşlar devlet te vergisiz kazancı takip ediyor vergisiz kazanç kutsal değildir muhasebeci olarak takip edilmesi taraftarıyım çoğu blog sahibi para istiyor firma sahiplerinden reklam karşılığı bunları kimse bilmiyor fatura fiş kesen yok normal esnafa vergi olarak ne kadar yüklendiğini bilseniz birde devlet alamadığını benzine zam ona zam sigaraya zam olarak bizim cebimizden çıkartıyor...
para alanlara kesilsin o zaman biz küçük hediyelerlerle yetinenleriz
para alanlara kesilsin o zaman biz küçük hediyelerlerle yetinenleriz
ama bunu nerden bilecekler ki ?
biz kişilere verdigimz hediyelerden alıyoruuz sadece hem egleniyordum hem seviyordum blogumuuu
ben pek kampanya yapmıyorum hoş yapsamda hediye felan aldığım yok firmadan =) bi tanesinden almıştım.
herşey paylaşıyodum ya ne biliyiim belki içeriğe göre ayırırlar kapatmazlar kendimi öle avutuyorum napıyımm
ne yapıcaz arkadaşlar devam eden kampanyaları ne yapalım fırmalara maılmı atalım valla vıcdan azabı cekerım katılanlar ıcın bırde yedegını alın blogunuzun ne olur ne olmaz ayyy sabah beri düşünmekten bunaldım
çok üzücü bir durum açıkcası artık sürekli birşeylerin şu oldu bu oldu diye engellemesi hoş bir durum değil umarım bizleri mağdur etmezler.
arkadaşlar dün gece actım ben konuyu bende bişey bilmiyorum goglede aradım taradım konu ile ilgili bişey bulmadım.amacım panik oluşturmak degil sadece gördügümü duydugumu diyorum.zaten konu altındada dedim ya aslı varmı beraber bir araştıralım diye.
sevgiler...........