arkadaşlar dünden beri ne kendi bloğumu nede diğer blog ları açamaıyorum s,zce sorun nereden kaynakalnıyor evdeki iki pcdede denedim farklı işletim sistemleirnden denedim ama yinede açılmıyorlar br bilgiis olana varmı
arkadaşlar dünden beri ne kendi bloğumu nede diğer blog ları açamaıyorum s,zce sorun nereden kaynakalnıyor evdeki iki pcdede denedim farklı işletim sistemleirnden denedim ama yinede açılmıyorlar br bilgiis olana varmı
imageshack destekli ise görsel temalar blogların hepsine zarar verdi ve temayı değiştirmek gerekiyor..başka bir neden aklıma gelmiyor..
canım nrmalde bloglar açılıyor blogta sorun yok ani komşum açmışmesela ben açamıyorum bağlantımla alakalı olabilirmi acaba süperonlineden kaynaklanan bir şey yoksa çok saçma bir fikirmi ay aklıma hiç bişi gelmiyor
canım nrmalde bloglar açılıyor blogta sorun yok ani komşum açmışmesela ben açamıyorum bağlantımla alakalı olabilirmi acaba süperonlineden kaynaklanan bir şey yoksa çok saçma bir fikirmi ay aklıma hiç bişi gelmiyor 
blogunu inceledim de demin normalde sorunsuz girdim ve sayfayı kasacak animasyonlar da pek yok..Farklı tarayıcılardan deneyebilirsin yada çerezleri silip modem aç/kapa..Bunun dışından normal bir şey aklıma inan gelmiyor..Süper Online çok iyidir halbuki..
Benim de superonline. Ben de açamıyorum. Superonline la alakalı olması mantıklı değil ama sanırım
Arkadaşlar bende açamıyorum bırakın giriş yapmayı sayfam dahi açılmıyor

Arkadaşlar bende açamıyorum bırakın giriş yapmayı sayfam dahi açılmıyor

Şuradan giriş yapamıyor musun? Ben kumanda panelini görüp, konu yayınlayabiliyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
benimde açmam gereken 4 konum var hafta sonu hallederi diye bırakmıştım kaldılar dün gece tunelsitelerden giriş yapıp baktım blog açılıyor orda onda probelm yok acaba blogspot bize engelmi koydu
devrim senin dediğini yaptım çerzelrden kaynaklamıyor canım herseyi denedim olmuyor superonline mesaj attım bakalım ne dicekler
Ben de dünden beri blogları açamıyorum.Turkcell vınn kullanıyorum.Bir ara yine olmuştu bir kaç gün açamamıştım.