0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
devrim çok gözüme batıyorsun heryerde adın çıkıyor şaka şaka tebrikler sanada bütün arkadaşlarada edit: maşallah diyimde nazar ediyormuşum gibi anlaşılmasın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim çok gözüme batıyorsun heryerde adın çıkıyor şaka şaka tebrikler sanada bütün arkadaşlarada edit: maşallah diyimde nazar ediyormuşum gibi anlaşılmasın senin ne kadar samimi ve zarif düşüncelere sahip olduğunu biliyorum..bazıları gibi yapmıyorsun sen seviyeni koruyan naçizane isimlerdensin..bu yüzden seni keşfetmek benim içinde eğlenceli..diliyorum aynı listelerde oluruz başka bir yarışma sonucuna dek..tebrikler arkadaşlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim çok gözüme batıyorsun heryerde adın çıkıyor şaka şaka tebrikler sanada bütün arkadaşlarada edit: maşallah diyimde nazar ediyormuşum gibi anlaşılmasın senin ne kadar samimi ve zarif düşüncelere sahip olduğunu biliyorum..bazıları gibi yapmıyorsun sen seviyeni koruyan naçizane isimlerdensin..bu yüzden seni keşfetmek benim içinde eğlenceli..diliyorum aynı listelerde oluruz başka bir yarışma sonucuna dek..tebrikler arkadaşlar... sağol canım bu güzel düşüncelerin için zaten sende bu kadar kibar olmasan böyle espiriler yapmam sana herşey karşılıklı yani
hediyesi gelen varmı