real den 24 şubat-24 mart arası 10 tl gillette blue-3 alanlar arasında yapılacak çekilişle nintendo wii
kazanma şansı..
*her mağaza için ayrı çekiliş.
*çekiliş kutularına katılım formu atılarak katılım yapılıyor.
Valla ev Gilette dolu.. Şartları inceledikten sonra muhtemelen katılcam..
Sen kaç yıllık stok yaptın
bakkal açar o evdeki ürünler ile
bakkal açar o evdeki ürünler ile 
Valla aynen o durumdayız

Mach3 ler canımı sıkan kullanmadığımdan.. Blue3 ömür boyu kullanırım... Daha evde fusionlar duyor 2 yıl öncesinden..
Ben Mach 3 kullanıyorum, Blue 3 sadece onun plastik saplı kullan atı arkadaşlar. Mach 3 sap alın bir tane. Hani Mach 3 makinesi diyorlar kullanın. Fusion ne vermişti onu hatırlayamadım ya. Onu neden almıştınız

Blue 3'den motor kazanmıştım, o ilk göz ağrım benim

Mach 3 de BMW versin yani.
Tam bir komedi... Ürünlerin makromarket , carrefour gibi mağzalardaki fiyatı 8,95 .. Adese de 11,5 lira... Yani normali 8,95 liraya alabiliceğiniz ürün..
Real ise ürünün fiyatını 13,95 yapmış.. İnsanın yuh diyesi geliyor.. Hemen yanında aynı ürün yanında deodorantlı 10,95 , diğer yanında aynı ürünün çift paketlenmişi 16,49 lira...
Diyceksinizki ne var bunda gidip çiftlisini al katıl sende kampanyaya

Komedisi burda zaten.. O ürünlerle kampanyaya katılamıyormuşsunuz.. Çekiliş kurallarında blue3 ürünleri diyor ama aynı ürünün promosyonlu olanları kabul olmuyor... Birde fiyat farkına bakınca yuh diyorum sadece..
demekki neymişşş nintendonun parasını çıkartmak lazım
real bu sefer olmamış, ürünler çok pahalı
real bu sefer olmamış, ürünler çok pahalı 
Hemde ne pahalı ama katılım yaptım yinede.. Fişte çekiliş hakkınız çıkıyor yani 28 liralık aldım 3 tane ver diyemiyorsun..