-
yetişkin bir misafirinizi çocuk odasında yatırır mısınız?
Gönderen:
bkaur
24 Şub, 2011 11:35
-
arkadaşımla tartışma konusu,ben anne ve baba dışında taraftar değilim,arkadaşımsa olabilir neden olmasın diyor?siz nasıl bakıyorsunuz.
-
Gönderen:
firuzeyno10
24 Şub, 2011 11:38
-
Ben yatırmak istesem bile benim ziili kızım izin vermez misafirlerimi genelde yer yatğında ağırlarım kanepelerede yatırmam
-
Gönderen:
ask_ne_demek
24 Şub, 2011 11:40
-
şahsen bende yatırmam...biz çok küçükken cenaze olmuştu memleketten birsürü misafir gelmişti ozaman annemle babam kendi odalarında bize yer yatağı yapıp yanlarında yatırmışlardı göz önünde olmak en doğrusu bence
-
Gönderen:
bkaur
24 Şub, 2011 11:44
-
bencede cenaze denilinilce aklıma gelmişti,sınıf arkadaşım babaannesi ile birlikte aynı odada yatıyorlarmış,babaannesi kollarında vefat etmiş.yani her ihtimale karşı anne ve babasının yanı.
-
Gönderen:
ask_ne_demek
24 Şub, 2011 11:45
-
en iyisi valla kız yada erkek bu zamanda hiç kimseye güven olmuyor doğrusu kaba bir tabir olacak ama eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek
-
Gönderen:
Szule
24 Şub, 2011 11:46
-
bende yatırma taraftarı değilim
kızım yok olsaydı dedesinin dayısının amcasının bile yanında yatırmak istemezdim sanırım
oğlum var ama onuda çok onun bunun yanında yatmasını istemem
okadar iğrenç şeyler duyuyorumki kimseye fazla güvenim yok
-
Gönderen:
Esmanur
24 Şub, 2011 11:52
-
Allaha büyük konuşmayımda bende izin vermem çocuklarımın yanında yada odasında bir başkasının uyumasına......evimde hiç mi yer kalmadı yatıracak çocukları alırım odama yatırırım yatağımda kendim yerde yatarım....ne işi var canım çocuklarımın yanında başkası uyuyacak..
-
Gönderen:
firuzeyno10
24 Şub, 2011 11:54
-
Haaa siz olayı başka yerden sormussunuz!! bende kesinlikle izin vermem buna devir kötü devir
-
Gönderen:
Kare
24 Şub, 2011 12:01
-
bayan bile olsa kesinlikle yatırmam çünkü gece boyu oda havadar olmayacağı için yabancı birinin verdiği nefesi çocuklarımın soluması dahi içime sinmiyor
-
Gönderen:
fatosmurat
24 Şub, 2011 13:26
-
iki tane kızım var.
asla yatırmam...