anladım teşekkürler eğer kazandımda benim yerime başkasına mp3 ü verirlerse bende bu ttneti bırakırım
kazananlar listesini tıklayınca 1. haftanın kazananları var 2. hafta niye açıklanmamış?
kazananlar listesini tıklayınca 1. haftanın kazananları var 2. hafta niye açıklanmamış?
2. hafta kazananlarına ulaşmaya çalışıyorlar.Ssanırım yarın yada haftabaşı güncellenecek..Kesinleşmiş liste ellerinde yoksa bekleyebilirler..Açıkçası kazanmak güzel ama kaybedebileceğini düşünmek ise bir o kadar kötü..
2. hafta kazananlarına ulaşmaya çalışıyorlar.Ssanırım yarın yada haftabaşı güncellenecek..Kesinleşmiş liste ellerinde yoksa bekleyebilirler..Açıkçası kazanmak güzel ama kaybedebileceğini düşünmek ise bir o kadar kötü..
evet hayırlısı artık mesaj falan gönderdim kazanıp kazanmadığımda belli değil çünkü sadece pazartesi arandım başka günde aramadılar belki kampanya için aramışlardır bilmiyorum...
evet hayırlısı artık mesaj falan gönderdim kazanıp kazanmadığımda belli değil çünkü sadece pazartesi arandım başka günde aramadılar belki kampanya için aramışlardır bilmiyorum...
bende pazartesi arandım yani kazananlardansın bu işin peşini bırakayım deme..
yarın olsun bakalım artık bu işin peşini bırakmak yok
arkadaşlar uzun süreden sonra ilk güzel hediye mp3 kazanmışım.çok sevindim
Kurye arkadaş az evvel geldi..Ulaşamadıkları isimleri irtibat numaralarıyla arıyormuş..Misal yanlış adrese gitmiş telefonla arayarak doğru adrese gelmesine yardımcı oldum..Çok hoşuma gitti bu hediye paketi..