0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmp3 bugunde gelmedi 2. gündeyim bakalım benimki de henüz gelmedi..tanzerhar ; adres teyidi için arıyorlar..eğer ulaşılamazsa yedeklere geçiyormuş.. beni pazartesi günü aramışlar sizi ne zaman aradılarhadi ya kazandıysam yedeklere geçmiştir o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmp3 bugunde gelmedi 2. gündeyim bakalım benimki de henüz gelmedi..tanzerhar ; adres teyidi için arıyorlar..eğer ulaşılamazsa yedeklere geçiyormuş..
mp3 bugunde gelmedi
kazananlar listesini tıklayınca 1. haftanın kazananları var 2. hafta niye açıklanmamış?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlar listesini tıklayınca 1. haftanın kazananları var 2. hafta niye açıklanmamış?2. hafta kazananlarına ulaşmaya çalışıyorlar.Ssanırım yarın yada haftabaşı güncellenecek..Kesinleşmiş liste ellerinde yoksa bekleyebilirler..Açıkçası kazanmak güzel ama kaybedebileceğini düşünmek ise bir o kadar kötü..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlar listesini tıklayınca 1. haftanın kazananları var 2. hafta niye açıklanmamış?2. hafta kazananlarına ulaşmaya çalışıyorlar.Ssanırım yarın yada haftabaşı güncellenecek..Kesinleşmiş liste ellerinde yoksa bekleyebilirler..Açıkçası kazanmak güzel ama kaybedebileceğini düşünmek ise bir o kadar kötü..evet hayırlısı artık mesaj falan gönderdim kazanıp kazanmadığımda belli değil çünkü sadece pazartesi arandım başka günde aramadılar belki kampanya için aramışlardır bilmiyorum...
Kurye arkadaş az evvel geldi..Ulaşamadıkları isimleri irtibat numaralarıyla arıyormuş..Misal yanlış adrese gitmiş telefonla arayarak doğru adrese gelmesine yardımcı oldum..Çok hoşuma gitti bu hediye paketi..