Gönderen Konu: ingilizce çevrı yardımmmm  (Okunma sayısı 1240 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
ingilizce çevrı yardımmmm
« : 21 Şubat 2011, 19:09:52 »
Contact Mr. Brown Smith (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) for the claims of 800,000 GBP in the UK Award 2011. Claims information: Full name,Occupation,Nationality,Resedential Address, Phone: Congratulations on behalf of British Government Financial Department.

buda başka
Win $500,000 in Coca Cola Company @West Africa new year promo.To qualify, Email the correct answer to the question given below to Mr. Frank Morris via email:(Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin<mailto:mrfrankmorris@ymail.com>)Question: Who won the 2010 FIFA World Cup in South Africa? (A)England (B)Spain (C)Germany (D)Brazil

bole bır maıl gelmıs ama anlayamadım anlayan varsa çevırebılrmıı
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: ingilizce çevrı yardımmmm
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2011, 19:10:53 »
Kısaca dolandırıcılık..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
Ynt: ingilizce çevrı yardımmmm
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2011, 19:14:31 »
saol sco ;)
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D