0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3. çıt özgüne ait değildi şu an yazan arkadaşa aitti ama özgünede vermişler sonra hatalarını fark edip bu arkadaşada vermiş olabilirler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3. çıt özgüne ait değildi şu an yazan arkadaşa aitti ama özgünede vermişler sonra hatalarını fark edip bu arkadaşada vermiş olabilirler aynen dediğin gibi oldu erdem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3. çıt özgüne ait değildi şu an yazan arkadaşa aitti ama özgünede vermişler sonra hatalarını fark edip bu arkadaşada vermiş olabilirler aynen dediğin gibi oldu erdem kanka bu durum sonucu değiştirmez zaten 3. çıt çok saçmaydı dedim benim kankamın böyle klişe espri anlayışı yok adı üstünde ÖZGÜN..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3. çıt özgüne ait değildi şu an yazan arkadaşa aitti ama özgünede vermişler sonra hatalarını fark edip bu arkadaşada vermiş olabilirler aynen dediğin gibi oldu erdem kanka bu durum sonucu değiştirmez zaten 3. çıt çok saçmaydı dedim benim kankamın böyle klişe espri anlayışı yok adı üstünde ÖZGÜN.. Devrim, o kadar güzel şeyler yazıyorsun ki daha karşılık bulamıyorum Teşekkür ederim, yarın o konuştuğum bayan beni arayacak. Eğer sorularınız varsa iletebilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3. çıt özgüne ait değildi şu an yazan arkadaşa aitti ama özgünede vermişler sonra hatalarını fark edip bu arkadaşada vermiş olabilirler aynen dediğin gibi oldu erdem kanka bu durum sonucu değiştirmez zaten 3. çıt çok saçmaydı dedim benim kankamın böyle klişe espri anlayışı yok adı üstünde ÖZGÜN.. Devrim, o kadar güzel şeyler yazıyorsun ki daha karşılık bulamıyorum Teşekkür ederim, yarın o konuştuğum bayan beni arayacak. Eğer sorularınız varsa iletebilirim mümkünse iyi dileklerde bulun ve o kadar emek harcadım bir sevgiliye yazılacak tüm tümceleri sizin için kullandım tabii yeri geldi kırıldım incindim ama sizi affettim sonunda..THE END..
MacBook Air gönderdiler, muhteşem bir cihaz Piyasa fiyatı 3700 tl Fotoğrafını da çektim şimdi, arka planda da "Hergün Kampanya" açık
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hepimizin şansı daim olsun inşallah...