0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyrıca az önce benide aradılar krispiden 3. çıtın benzeri bende de vardı 55 bin çıt yazılmış o yüzden juri seçerken gözden kaçmış olabilir dediler.Bi daha değiştirmemiz yarışma kurallarınca doğru olmaz dediler.Ama emek harcayanların biz farkındayız süprizleirmiz olacak dediler bende ok dedim sana ne göndericekler ki sende bu ara hep süpriz seler kazanıon
Ayrıca az önce benide aradılar krispiden 3. çıtın benzeri bende de vardı 55 bin çıt yazılmış o yüzden juri seçerken gözden kaçmış olabilir dediler.Bi daha değiştirmemiz yarışma kurallarınca doğru olmaz dediler.Ama emek harcayanların biz farkındayız süprizleirmiz olacak dediler bende ok dedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyrıca az önce benide aradılar krispiden 3. çıtın benzeri bende de vardı 55 bin çıt yazılmış o yüzden juri seçerken gözden kaçmış olabilir dediler.Bi daha değiştirmemiz yarışma kurallarınca doğru olmaz dediler.Ama emek harcayanların biz farkındayız süprizleirmiz olacak dediler bende ok dedim ben de benzer yazmıştım sanırım hatta aynısı bana da vermeleri lazim onlar aramadan ben arasam olmaz mı ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyrıca az önce benide aradılar krispiden 3. çıtın benzeri bende de vardı 55 bin çıt yazılmış o yüzden juri seçerken gözden kaçmış olabilir dediler.Bi daha değiştirmemiz yarışma kurallarınca doğru olmaz dediler.Ama emek harcayanların biz farkındayız süprizleirmiz olacak dediler bende ok dedim ben de benzer yazmıştım sanırım hatta aynısı bana da vermeleri lazim onlar aramadan ben arasam olmaz mı ki senin çıtın neydi ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyrıca az önce benide aradılar krispiden 3. çıtın benzeri bende de vardı 55 bin çıt yazılmış o yüzden juri seçerken gözden kaçmış olabilir dediler.Bi daha değiştirmemiz yarışma kurallarınca doğru olmaz dediler.Ama emek harcayanların biz farkındayız süprizleirmiz olacak dediler bende ok dedim ben de benzer yazmıştım sanırım hatta aynısı bana da vermeleri lazim onlar aramadan ben arasam olmaz mı ki senin çıtın neydi ki siz yazın ona göre söyliycem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyrıca az önce benide aradılar krispiden 3. çıtın benzeri bende de vardı 55 bin çıt yazılmış o yüzden juri seçerken gözden kaçmış olabilir dediler.Bi daha değiştirmemiz yarışma kurallarınca doğru olmaz dediler.Ama emek harcayanların biz farkındayız süprizleirmiz olacak dediler bende ok dedim sana ne göndericekler ki sende bu ara hep süpriz seler kazanıon bi şey gönderecez demedi süprizlerimiz olacak dedi bilemiyorum ne yaparlar ama 3. Çıtla benim çıtım arasında bi fark yokki ikiside aynı o yüzden aradılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyrıca az önce benide aradılar krispiden 3. çıtın benzeri bende de vardı 55 bin çıt yazılmış o yüzden juri seçerken gözden kaçmış olabilir dediler.Bi daha değiştirmemiz yarışma kurallarınca doğru olmaz dediler.Ama emek harcayanların biz farkındayız süprizleirmiz olacak dediler bende ok dedim sana ne göndericekler ki sende bu ara hep süpriz seler kazanıon bi şey gönderecez demedi süprizlerimiz olacak dedi bilemiyorum ne yaparlar ama 3. Çıtla benim çıtım arasında bi fark yokki ikiside aynı o yüzden aradılar Ben zaten diğer konuda yazmıştım Özgün senin çıtları aynen kopyalıyo demiştim, hatta şikayet gelirse silinirsin haberin olsun falan demiştim Özgün'e
Allah'tan benim yazdığımın değil benzeri, içinde "walkman" kelimesi geçen çıt yok