SAYFAMIZI 24 ŞUBAT 2011 TARİHİNE KADAR EN ÇOK BEĞENDİREN 50 KİŞİ ARASINDAN ÇEKİLİŞLE 1 KİŞİYE BEĞENDİĞİ MERRYLİFE PARDESÜ HEDİYE EDİLECEKTİR... HEPİNİZİ BEKLİYORUZ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bence denemeye değer .. yeni başlayan bir kampanya olduğu için takipçiside azdır... hemen arkadaşlarımı beğendireyim
evet kazanma şansı daha fazla...
pardesü kazanmak isteyen dostlar .
benim bloğum ve meralin bloğundada şansınızı deneyebilirsiniz

Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
sadece pardesü değil manto kaban .. ürünler sadece tesettürlü hanımlar için değil.. son derece modern manto ve kabanlarda var.. kazanan beğendiği modeli kendisi seçecek
çokta ihtiyacım var inşallah bana çıkar deniycem şansımı
Değerli takipçilerimiz arkadaş beğendirme sayılarınızı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermeye başlayabilirsiniz.Her takipçimizin tek bir mail gönderme hakkı vardır.Kazanan arkadaşımızın facebook sayfası admin tarafından incelenek ve TC kimlik nımarası istenecektir.Maillerinizi 24 şubat saat 17.00 a kadar yollayabilirsiniz.herkese bol şans.........
yazmışlar
Merry life pardesü arkadaş beğendirme sayınızı ve ortak arkadaş sayınızı 24 şubat saat 17. 00 a kadar
Kayit olun veya
giris yapin adresine yollayabilirsiniz.
ARKADAŞLAR .. BEN SAYFANIN ADMİNİYİM.. İLK OLARAK ALDIĞIMIZ MAİL ADRESİ HATA VERDİ.. YENİSİNİ YAINLADIK BİLGİNİZE
Merry life pardesü arkadaş beğendirme sayınızı ve ortak arkadaş sayınızı 24 şubat saat 17. 00 a kadar
Kayit olun veya
giris yapin adresine yollayabilirsiniz.
şuan işyerinde olduğum için katılamıyorum nasipse akşam katılacağım