Bella Gloria yeni açılan Facebook sayfasında çekilişle 10 adet pırlantalı Şans kolyesi veriyor. Kampanyaya katılım için Bella Gloria'nın Facebook sayfasını beğenmek yeterli.
30 Nisan 2011 tarihine kadar Bella Gloria'nın Facebook sayfasını beğenenler arasında yapılacak çekilişle 10 şanslı kişi Bella Gloria'nın pırlantalı Şans Kolyesini kazanacak.
Çekiliş 4 Mayıs Çarşamba günü İstanbul 18. Noteri tarafından yapılacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Yarışma başlıyor... Öncelikle yarışmanın şeklini anlatıyorum: 1) İki soru soracağım birini Bella Gloria nın Twitter hesabından, diğerini Bella Gloria nın bloğundan. 2) Bu iki sorunun cevabını Bella Gloria nın web sitesindeki destek hattından göndereceksiniz. Soruları doğru yanıtlayan 1. 50. 100. ve ondan sonraki her 100. kişi ürünü kazanacak...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
müşterid estek hattınamı yollıycaz arkadaşlar anlamadım
neyi yanlış yapıyorum cevap geldi iki cevabı birden istiyorum diye beklemekmi gerekiyordu
neyi yanlış yapıyorum cevap geldi iki cevabı birden istiyorum diye beklemekmi gerekiyordu
2 soru soruldu. 2 cevabı aralarında boşluk bırakarak göndereceksiniz.
2 soru soruldu. 2 cevabı aralarında boşluk bırakarak göndereceksiniz.
hmm şimdi öyle yapıyorum teşekkürler bugun niyeyse kafam basmıyor bişeye iyiki hergün böyle değilim
twitterda 11,30 dan sonra açıklanacak diyo face de kazanan yazıyo.nasıl oluyor
twitterda 11,30 dan sonra açıklanacak diyo face de kazanan yazıyo.nasıl oluyor 
Diğer kazananları diyor. Sadece 1. açıklandı
eşim kazandı adresimzi istediler bizde yolladık sanırım 11.30 açıklanacak. o nedenle ben de facebookta yazdım kazandık diye.