Elime bi kaç şey geçerse alıcam jeep'i
Lerzan mesaj attım ..cevap verirsen sevinirim
canım ben jip istiyorum ne istersin özelden msj atarmısın??
inş bulursun canım benim tost makinamın aynısı

Ben memnun kaldım ama kullanmıyoruz pek ızgara kullanımı için diyorsan eğer çok kullanışlı bulmadım ben
inş bulursun canım benim tost makinamın aynısı
Ben memnun kaldım ama kullanmıyoruz pek ızgara kullanımı için diyorsan eğer çok kullanışlı bulmadım ben 
max için dualarımı gördünm bilmem canım tekrar ALlah senden razı olsun

daha önce Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bunu kullandık ama hem eskidi hemde iş bitince temizliği v.s. zor oluyor ızgara için en azından köfte v.s. için daha pratik birşey istiyorum
ızgarada yağını başka yere toplama özelliği varmı?ısınmasındamı sorun var neden memnun kalmadın ki?
ısınmasından hiç bi problem yok canım benim memnun kalmama nedenim tost makinasından kaynaklı değil ttlım ben diğer ocak üstü tost makinalarını seviyorum bunu 3 bilemedin 4 kez kullanmışımdır duruyo öyle yağ toplama yeri var mı bilmiyorum ama tost yapınca kırıntıları önde bulunan küçük bi hazne var oraya biriktiriliyor .. Isınması falan çok güzel o konuda aklında bişey olmasın bu arada sana pm atmıştım ama görmedin sanırım canım bi bakıver aslanmax için de okudum tatlım çok sağol Rabbim daha güzellerini versin inş canım hiç önemli değil sadece söyledim paylaştım bildiklerimi karşılığınıda güzel aldım bol dua
ablacım jeep için özelden yazdım cvp yok sanırım satıldı
ablacım jeep için özelden yazdım cvp yok sanırım satıldı 
yok satılmadı canım görmedim demekki aynı anda gelmiş mesajlar daha doğrusu sadece akşam açınca mesajları akşam gördüm Jeepler satılmadı henüz görüşmedim kimseyle bayramsonu tam olarak halledirim sanırım
bakıyorum mesajıma hemen kusura bakma canım yaa