vakti zamanında haksız sonuçlar için çokça itirazlar yapılıp sitemler belirtilmişti.
benzerini tekrar yaptınız mı, onun için sormuştum.
neyse olan olmuş tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvakti zamanında haksız sonuçlar için çokça itirazlar yapılıp sitemler belirtilmişti.
benzerini tekrar yaptınız mı, onun için sormuştum.
neyse olan olmuş tebriklerinsanoğlu bu boşverrr
o yüzden en iyisi ne başta itiraz etmek senin aleyhineyken, ne de sonra itiraz etmek senin lehineyken...
seçen kişiler belli çıtın kime ait olduğunu görebiliyorlar, özgünü uygun görmüşler ona vermişler
bu arada o açıklama yeterli değil
Kanka en sevmediğim şeyi yapıyorsun yerinde sayıyorsun ne demiştim ben sana eğlen gününü gün et sonra biriktirdiğin parayı konuştuğumuz yerlerde kullan..kime ne bu zamana dek kazanan kazandı da senin kazandığın mı göze battı bence kuruşu kuruşuna hak ettin..bu yarışmada kıvrak zeka değil jurinin uygun gördüğü kişiler kazandı ama kuyruklu yıldızlarımla Krispi Çıtını Çıkar Finalistti kankam Özgündür tarih bunu lütfen yazsın bunu bir köşeye..Hadi gidin Yetenek sizsinize bakın hayat devam ediyor..Şu İranlı da yaptı yine numarasını helal be..![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKanka en sevmediğim şeyi yapıyorsun yerinde sayıyorsun ne demiştim ben sana eğlen gününü gün et sonra biriktirdiğin parayı konuştuğumuz yerlerde kullan..kime ne bu zamana dek kazanan kazandı da senin kazandığın mı göze battı bence kuruşu kuruşuna hak ettin..bu yarışmada kıvrak zeka değil jurinin uygun gördüğü kişiler kazandı ama kuyruklu yıldızlarımla Krispi Çıtını Çıkar Finalistti kankam Özgündür tarih bunu lütfen yazsın bunu bir köşeye..Hadi gidin Yetenek sizsinize bakın hayat devam ediyor..Şu İranlı da yaptı yine numarasını helal be..![]()
![]()
![]()
Merak etme Devrim o dediğim şey uzun süredir aklımdaydı onu yapmazsam bu sene çatlarım, şimdi parma da var o yüzden bu sene muhakkak o planımı hayata geçireceğim![]()
Dediklerine katılmakla birlikte, öznel görüşlerine teşekkür ederim
Ama nasıl da çözdüler onun numarasını ya, haha çok gülmüştüm
Si devrim burda bi meslektas daha var banada oguzel hayallerden dileyin meslektaslarim:)
Ahahaha devrim ben mezunum okul biteli tam 7ay olduher neyse guzel dilekler icin tsk.Ler.
Ahahaha devrim ben mezunum okul biteli tam 7ay oldu:D her neyse guzel dilekler icin tsk.Ler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAhahaha devrim ben mezunum okul biteli tam 7ay olduher neyse guzel dilekler icin tsk.Ler.