Gönderen Konu: Krispi Ödüllerinin Adrese Ulaşması  (Okunma sayısı 4672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
Ynt: Krispi Ödüllerinin Adrese Ulaşması
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2011, 22:22:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
vakti zamanında haksız sonuçlar için çokça itirazlar yapılıp sitemler belirtilmişti.

benzerini tekrar yaptınız mı, onun için sormuştum.

neyse olan olmuş tebrikler ;)

itiraz etmedim, çünkü ne kadar itiraz etsem de hediyeler aynı kişiye verilmeye devam etti. tşk ederim :)

vakti zamanında haksız sonuçlar için çokça itirazlar yapılıp sitemler belirtilmişti.

benzerini tekrar yaptınız mı, onun için sormuştum.

neyse olan olmuş tebrikler ;)
:) insanoğlu bu boşverrr ;D

o yüzden en iyisi ne başta itiraz etmek senin aleyhineyken, ne de sonra itiraz etmek senin lehineyken...

seçen kişiler belli çıtın kime ait olduğunu görebiliyorlar, özgünü uygun görmüşler ona vermişler

bu arada o açıklama yeterli değil

ben zaten yaptığım itirazlardan kazandım sanırsam :) çok sert bir yazı yazmıştım korktular sanırsam, en iyisi verelim hediyeyi de kurtulalım demişlerdir belki  ;D

evet açıklama kaybedenler için yeterli değil, fakat kazananlar için yeterli.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #11 : 20 Şubat 2011, 23:03:34 »
Kanka en sevmediğim şeyi yapıyorsun yerinde sayıyorsun ne demiştim ben sana eğlen gününü gün et sonra biriktirdiğin parayı konuştuğumuz yerlerde kullan..kime ne bu zamana dek kazanan kazandı da senin kazandığın mı göze battı bence kuruşu kuruşuna hak ettin..bu yarışmada kıvrak zeka değil jurinin uygun gördüğü kişiler kazandı ama kuyruklu yıldızlarımla Krispi Çıtını Çıkar Finalistti kankam Özgündür tarih bunu lütfen yazsın bunu bir köşeye..Hadi gidin Yetenek sizsinize bakın hayat devam ediyor..Şu İranlı da yaptı yine numarasını helal be.. :D :D :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 20 Şubat 2011, 23:21:00 »
Kanka en sevmediğim şeyi yapıyorsun yerinde sayıyorsun ne demiştim ben sana eğlen gününü gün et sonra biriktirdiğin parayı konuştuğumuz yerlerde kullan..kime ne bu zamana dek kazanan kazandı da senin kazandığın mı göze battı bence kuruşu kuruşuna hak ettin..bu yarışmada kıvrak zeka değil jurinin uygun gördüğü kişiler kazandı ama kuyruklu yıldızlarımla Krispi Çıtını Çıkar Finalistti kankam Özgündür tarih bunu lütfen yazsın bunu bir köşeye..Hadi gidin Yetenek sizsinize bakın hayat devam ediyor..Şu İranlı da yaptı yine numarasını helal be.. :D :D :D :D

Merak etme Devrim o dediğim şey uzun süredir aklımdaydı onu yapmazsam bu sene çatlarım, şimdi parma da var o yüzden bu sene muhakkak o planımı hayata geçireceğim :)

Dediklerine katılmakla birlikte, öznel görüşlerine teşekkür ederim :)

Ama nasıl da çözdüler onun numarasını ya, haha çok gülmüştüm :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2011, 23:28:46 »

Merak etme Devrim o dediğim şey uzun süredir aklımdaydı onu yapmazsam bu sene çatlarım, şimdi parma da var o yüzden bu sene muhakkak o planımı hayata geçireceğim :)

Dediklerine katılmakla birlikte, öznel görüşlerine teşekkür ederim :)

Ama nasıl da çözdüler onun numarasını ya, haha çok gülmüştüm :)

az evvel yeni bölümde kader üzerinden miletti uyuttu ama var ya çok kurnaz çok çalışmış çok belli..Bence 1. liğe oynar zaten vtrsinde diyordu istediklerim kaderim olsun diyordu..Tebrik etmek lazım önemli olan çoğunluğu şaşırtmak yavaş çekimlerle neler neler çeviriyor ki kasıtlı olarak uzatıyor şovunu milletin kafasını dağıtmak amaçlı..Ben alanında çok iyi buldum.. :)

İşletme okuyorsun meslektaşız icabında çok isterim o dediklerinin bir an evvel hayaller aleminden çıkıp gerçekte yaşanmasını..biliyorum sen başarırsın o ışığı ben gördüm sende , yeter ki iste ve akışına bırak.. :)

Öznel görüşlerimin bu denli yoğun oluşu senin kafa yapın bana uyuyor ve seni anlayabiliyorum..Bu da hoşuma gidiyor o yüzden iltifat sayma çünkü bir insan kendi kendine iltifat yapmaz.. :D :D

Her şey güzel gönlünde sakladığın düşler gibi sahici olsun..Kapatamadım yayını tamam Ares senin düşüncelerine katılıyorum kaderimi yaşamaya gidiyorum.. :)

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 20 Şubat 2011, 23:32:52 »
Si devrim burda bi meslektas daha var banada oguzel hayallerden dileyin meslektaslarim:)

destek olana destek olurum

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2011, 23:36:37 »
Si devrim burda bi meslektas daha var banada oguzel hayallerden dileyin meslektaslarim:)

ne demek bayan madmazelita.. :D :D :D :D

sen önce şu okulu bitir güzel hayaller kurgularız senin içinde..misal Türk İş Sahalarında Dev bir uluslararası ticaret şirketinin CEO 'su olsan ne iyi olur hani sana da çok yakışır..Hayırlı olsun güzel olsun çantanı karıştırdığında aradığın her şeyi nasıl çabucak buluyorsan kaderdeki adreslerin senin kalbindeki pusulan olsun..İnş. :)

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2011, 23:40:17 »
Ahahaha devrim ben mezunum okul biteli tam 7ay oldu:D her neyse guzel dilekler icin tsk.Ler.

destek olana destek olurum

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2011, 23:44:32 »
Ahahaha devrim ben mezunum okul biteli tam 7ay oldu:D her neyse guzel dilekler icin tsk.Ler.

;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2011, 23:49:04 »

;D

hatlar karıştı pardon.. :D :D bizim forumda bir arkadaş daha vardı aynı senin gibi okuyordu da o demek ki hala devam ediyooo sen mezunsun..neyse çaktırma sen..hatta geçenlerde okulumu özlüyorum demiştin nasıl unuturum kafam çok dolu ondan say..Ne fark eder ki doğru yoldasın sonuçta..üzerine titresin kader senin emi.. :D :D :D :D

İvet kanka ivet.. :D :D :D :D

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 21 Şubat 2011, 01:20:25 »
Buraya üye oluşumun 61.gününde ( neden 61.gün diye sorulacak olursa 61 trabzonun plakası  ;D ) kampanyalara baya bir vakit ayıracağım sadece o güne özel ve bence bir büyük hediye daha kapıcam, Devrim hazır ol ortaklaşa yapıcaz :)