yahu elalem lcd tv kazanıyor kimlik ibrazı istemiyorlar.bir krem için yaptıklarına bak sakın verme değmez.
3000 liralık mobilya kazandığımda tc bile sormadılar bana.3 kuruşluk şeyler için istenilene de bak hele?
benimde bişey kazanacağım tuttu yani forumdan benden başka kazanan yok heralde.
birlikte cvp veridik belki hatalarını anlarlardı.
kuzenıme de cıkmıs napalım bısey soyleyeyın korktm ben
kuzenıme de cıkmıs napalım bısey soyleyeyın korktm ben
mail gelmişitir ilk adres bilgilerini istiyo yazsın bakalım cvp olarak ona ne dicekler
tamam...yollasın cevap beklesın...ama boyle cok absurd geldı bana...acıkcası genel sırketın haberının bıle olmadıgını dusundum bır anda...
Twitter’da bizi takip edin: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Facebook’ta bizi takip edin: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Bence reklam ajansının sayfasında tepki verilmeli...
isterseniz nüfus kağıdınızın fotokopisine veya maille göndereceğiniz resme kocaman "the body shop kampanyası için" ibaresi yazıp öyle katılabilirsiniz. böylesi daha güvenli olur. yalnız maille göndereceğiniz nüfus kağıdı resminizi asla paintten düzenlemeyin. herhangi bir foto düzenleme programıyla düzenleyin.
nereye nüfus kağıdı fotokopinizi vermeniz gerekirse üzerine kocaman o kurumla bağlantılı verildiği açıklamasını yazmayı ihmal etmeyin arkadaşlar
dostlar guvenlık ıcın ıstıyoruz dıye maıl atmıslar....bız gondermeyecegız karar sızındır
kimse hediye istemesin diue mahsus yapıyorlar bence
ne gerek bir krem için değmez risk almaya:(
tekrar merhabalar,
Verdiğiniz bilgiler yeterlidir. Ürünle ulaşımının detaylı bilgisi iicin sizi bilgilendirecegim.
Teşekkürler.
Tuğçe Tuğ
Sosyal Medya Sorumlusu
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinNüfus cüzdanı hariç gönderilen bilgiler için verilen cevaptır.)))