0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok yaa ilk isteyene verecem bunları o yüzden şansınıza küsün diyosunnn dedim bile adresimi veriyorummmm iletişim bilğileri mi yolladım geldimi spama düşürüyormuş erdem hepimizi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok yaa ilk isteyene verecem bunları o yüzden şansınıza küsün diyosunnn dedim bile adresimi veriyorummmm iletişim bilğileri mi yolladım geldimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok yaa ilk isteyene verecem bunları o yüzden şansınıza küsün diyosunnn dedim bile adresimi veriyorummmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok yaa ilk isteyene verecem bunları o yüzden şansınıza küsün diyosunnn dedim bile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok yaa ilk isteyene verecem bunları o yüzden şansınıza küsün diyosunnn
yok yaa ilk isteyene verecem bunları o yüzden şansınıza küsün
eve gitmeme 10 dakka kaldı acele et mesai bitti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineve gitmeme 10 dakka kaldı acele et mesai bitti tmm o zaman seni merakta bırakmim maalesef sen değilsin
Neyse açıklıyorum güle güle kullan papatya89
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNeyse açıklıyorum güle güle kullan papatya89 evet Erdem bana hediye ettii ve ben cok mutlu oldum teşekkür ederim İstanbuldan ultaerdem