Oylamada son ' BİR ' saat arkadaşlar. Linke bir tık lütfen

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Denedim Biliyorum ' un Alo programı hala devam ediyormuş. Destek vermek isteyen arkadaşlar linkimi tıklayabilir

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Arkadaşlar ALO deneyimleri paylaşımı ve oylaması sona ermiş. Kazanan ben olmuşum

Çok mutluyum. Beni destekleyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
çok güzel tebrikler gerçi yazınızda güzeldi boşa gitmedi oylar
hergünkampanya da mesat atmadığım kalmadı
Facebookta 1200 arkadaşıma mesaj attım kalmadı
Blogta kampanya düzenledim orda da katılmayan kalmadı
Mail attım 300-400 kişiye defalarca orda da kalmadı
burdaki 10-15 kişiden başka sizi görmedim uğraşırken o kadar sayıya nasıl ulaştınız

?
incelenmesinde sakınca yoktur o zaman Alnımın teri ile kazandım ben kardeşim diye ben ortalığı yıkardım birisi bana böyle dese
hergünkampanya da mesat atmadığım kalmadı
Facebookta 1200 arkadaşıma mesaj attım kalmadı
Blogta kampanya düzenledim orda da katılmayan kalmadı
Mail attım 300-400 kişiye defalarca orda da kalmadı
burdaki 10-15 kişiden başka sizi görmedim uğraşırken o kadar sayıya nasıl ulaştınız
?
incelenmesinde sakınca yoktur o zaman Alnımın teri ile kazandım ben kardeşim diye ben ortalığı yıkardım birisi bana böyle dese
Sağolsun özel msjdan da oy istediğim arkadaşlar beri geri çevirmediler. Ortalığı yıkmak ya da yıkmamak sizin kendi tercihinizdir.Ne kadar uğraştığım, nerelerde uğraştığım da benim tercihimdir. Benim vicdanım son derece rahat. Kimseye sataşmadan hakkımla yarışmayı kazandım. . Oylar tabiki sayılabilir. Koca denedimbiliyorum sitesi bu sayımı yapmadan kazananı açıklar mıydı onu da düşünmek gerekir. Ayrıca bilip bilmeden insanları hile yaptınız diye yargılamak hem ayıp, hem de günahtır.