0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindostum ödüller altınbaştan inci kolye,kalpli kırmızı bir mum,national geographic belgesel seti (setten herhangi biri ),kalem,bu hediyeleri koymak için bez torba,bez torbayı da içine alan kağıttan kese ya benim hediyelerim bunlardan daha iyi ancak kazanamıyorum Hmm sadece birini yollayacaklar, kırmızı mum yollamazlar inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindostum ödüller altınbaştan inci kolye,kalpli kırmızı bir mum,national geographic belgesel seti (setten herhangi biri ),kalem,bu hediyeleri koymak için bez torba,bez torbayı da içine alan kağıttan kese ya benim hediyelerim bunlardan daha iyi ancak kazanamıyorum Hmm sadece birini yollayacaklar, kırmızı mum yollamazlar inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindostum ödüller altınbaştan inci kolye,kalpli kırmızı bir mum,national geographic belgesel seti (setten herhangi biri ),kalem,bu hediyeleri koymak için bez torba,bez torbayı da içine alan kağıttan kese ya benim hediyelerim bunlardan daha iyi ancak kazanamıyorum
benim hediyelerimde bu sabah geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hediyelerimde bu sabah geldi Benim hala gelmedi, demiştim bende demekki ben hiçbir şey kazanamamışım. Bak bir umut doğdu şimdi
Hediye olarak neler geldi öğrenebilirmiyim ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hediyelerimde bu sabah geldi Benim hala gelmedi, demiştim bende demekki ben hiçbir şey kazanamamışım. Bak bir umut doğdu şimdi nerede oturuyosunuz uzaksa yarın veya öbürgünde gelebilirben ataşehirdeyim bu sabah geldi