Gönderen Konu: Sofra dergisi Sonuçlar  (Okunma sayısı 5622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sofra dergisi Sonuçlar
« Yanıtla #30 : 21 Şubat 2011, 16:05:58 »
Yetinmeyi bilir misin?
Sana verdiği kadarıyla hayatın

sızler yetınmeyı bılmeyen ınsanlardansınız allah sızın gıbılerın gozunu doyursun

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bu sadece bıırı esra hanıımın arkadasları nedense sadece sofrayı begenmısler ve soyadlarıda gayet ılgınc  hıc boyle soyadları olan arkadaslarım olamadı

bal mal bul durdu soyadları nekadar kısa boyle allah allah ;D

destek olana destek olurum

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #31 : 21 Şubat 2011, 16:07:32 »
Kanka suç onlarda değil Vestel gibi yapsalar da bu sahte hesaplara açılan atmasyon telefonları arasalar ve sonra bu insanların çirkinliklerini facebook kanalıyla herkese duyursalar o zaman derim evet bu firma bu işi biliyor..Bu fikri düşünüp uygulamak 1 saatini almaz..Ara Melike Aydan Numara : 0XXX XXXXXXX Melike Aydanı arıyoruz onunla görüşebilir miyiz mümkünse cevap -hanımefendi Yiğit ben sanırım yanlış bir numara çevirdiniz desin..İşlem tamamlanmıştır.. :D :D :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 21 Şubat 2011, 16:12:38 »
Kanka suç onlarda değil Vestel gibi yapsalar da bu sahte hesaplara açılan atmasyon telefonları arasalar ve sonra bu insanların çirkinliklerini facebook kanalıyla herkese duyursalar o zaman derim evet bu firma bu işi biliyor..Bu fikri düşünüp uygulamak 1 saatini almaz..Ara Melike Aydan Numara : 0XXX XXXXXXX Melike Aydanı arıyoruz onunla görüşebilir miyiz mümkünse cevap -hanımefendi Yiğit ben sanırım yanlış bir numara çevirdiniz desin..İşlem tamamlanmıştır.. :D :D :D :D
;D ;D ;D ;D ay cok guzel bır uygulamaymıs  ;)

destek olana destek olurum

Çevrimdışı lanset99

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 21 Şubat 2011, 18:14:59 »
aynen katılıyorum biz günlerce uğraşalım sahte hesaplarla başkaları kazansın ben şikayet maili attım sizde atın belki faydası olur
ayrıca mail göndermek isteseniz  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

acebook uygulamamızda en fazla puan toplayarak Emsan Yakamoz Set kazanan üyemiz ÜMMÜHAN KORKAK oldu. İkinci olarak Emsan Kuğu set Gri kazanan üyemiz FATMA DOĞAN, üçüncü olarak Dilan Cezve Set kazanan üyemiz ESRA SAĞDIÇ oldular. Kazanan üyelerimizin uygulamamıza ÜYE OLDUĞU E-POSTA ADRESİ ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine adres ve telefon bilgilerini göndermesini rica ediyoruz.

3ude fakelerıyle kazandılar tebrıkler edıyorum fakelerının devamını dılıyorum
yorum yapamılycak kadar ıgrencsınız

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 25 Şubat 2011, 18:08:21 »
24.02.2011 tarihinde Facebook uygulamamızda en fazla puan toplayarak Sofra özel çay saati kitabı kazanan üyemiz ESMA DAĞ oldu. Kendisini tebrik ediyoruz. Kazanan üyemizin uygulamamıza ÜYE OLDUĞU E-POSTA ADRESİ ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine adres ve telefon bilgilerini göndermesini rica ediyoruz.