0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende kazanmışım şimdi baktım ama mail falan gelmemişmeil geliyormuydu acaba kaç gündür yoktur pek bakamadım konuya yada adrs vermişmiydik tebrikler diğer kazananlara
Simgecim afişe olmadın bi ben biliyorm onlar ordan görüp sölemsler bence Kamişşş etme sen bari kıyma bizee
et canım haklısın yani hadi ruj gönderiyolar niye vişne çürüğü yani şikayet etmemek ayıp
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinet canım haklısın yani hadi ruj gönderiyolar niye vişne çürüğü yani şikayet etmemek ayıp vişne çürüğü olmasaydı ben şikauet edecektim neyseki vişne çürüğüymüş
benim kardeşim de başvurmuştu,kazananlarda benim ismim vardı,bugün kardeşimi aramışlar mahmure.com'dan,hediye kazandınız adres teyit ediyoruz demişler,hakkımı yediler,döve döve alıcam hediyemi kardeşimden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim kardeşim de başvurmuştu,kazananlarda benim ismim vardı,bugün kardeşimi aramışlar mahmure.com'dan,hediye kazandınız adres teyit ediyoruz demişler,hakkımı yediler,döve döve alıcam hediyemi kardeşimden istersen kardeşinide şikayet edelim
asıl ben seni şikayet etcem mac benim olmalı