Lost izleyenler kaç kişi acaba.Şu an 5. sezonun 6.bölümü yayınlandı.Varmı benim gibi fanataği Lost'un
Ben fanatiğiyim.

1-2-3 aldım 4 ün dvd sini çektiricem.Çok merak ediyorum.
Lost izleyenler kaç kişi acaba.Şu an 5. sezonun 6.bölümü yayınlandı.Varmı benim gibi fanataği Lost'un
Olmazmı şu anda ilk 3 bölumu izledim ve sonrasında yakında alıcağım lcd tv de izlemek için dursun dedim.. Laptopta izlemek istemiyorum.. Ayrıca cevremdekilerde izliyecek diye lostun tum sezonlarını heralde 3 defa izledim ve her izleyişimde kaçırdım farklı ayrıntıları buldum.. Tabi yapılan lost hatalarınıda.. Neyse Lost izlenir tabiki ama iğrenç bir seslendirmeye imza atan tnt de değil.. Tnt de orjinal altyazılı izleyin oradan izliyorsanız.. Türkçe seslendirmelerimiz dunya dakileriyle kıyaslayında cok ileri seviyede ama lostun seslendirmesinde içine etmişler... İğrendim...
Ben fanatiğiyim.
Al bi hard disk.. Doldurup gönderiyim sana 1 terabayt da film yanında... Yanında battlestar galactica.. Heroes sun son sezon haric prison break son sezon haric ve baya bi dizi felanda var...
Ben fanatiğiyim.
Al bi hard disk.. Doldurup gönderiyim sana 1 terabayt da film yanında... Yanında battlestar galactica.. Heroes sun son sezon haric prison break son sezon haric ve baya bi dizi felanda var...
Maalesef 120 gb usb var o da filmlerden doldu

Sende bütün diziler filmler var galiba.
Son zamanlarda indirmez oldum 2 terabayt vardi en son 1 tane 500 lüğümü kardeşim laptopun şarz aletini takınca yaktı,, Diğerini ise ben donanım ekle kaldırdan kaldırmadığımdan bir sonraki açışımda diski biçimlendir dedi bilgileri kaybettim.. Artık sadece anime yada çok istediğim filimleri indiriyorum.. Eskiden ne olsa arşiv amaçlı indiridim...Bi görsen ne diziler vardı en eski dizilere kadar arşivimde saklardım..
Son zamanlarda indirmez oldum 2 terabayt vardi en son 1 tane 500 lüğümü kardeşim laptopun şarz aletini takınca yaktı,, Diğerini ise ben donanım ekle kaldırdan kaldırmadığımdan bir sonraki açışımda diski biçimlendir dedi bilgileri kaybettim.. Artık sadece anime yada çok istediğim filimleri indiriyorum.. Eskiden ne olsa arşiv amaçlı indiridim...Bi görsen ne diziler vardı en eski dizilere kadar arşivimde saklardım..
Çok kötü olmuş,bende bir kaç kez verilerimi böyle kaybetmiştim,sinir bozucu bir durum.Ben sınırsıza bir geçiyim ne var ne yok indiricem

Dvd çektirmeye gittiğim dükkanlarda ''usb yi donanım kaldırdan kaldırın'' diyorum.Aldığım cevap ''o ne,niye öyle yapıcaz,bir şey olmaz'' laf yapana kadar iki tıkla kaldır işte.
Malum o yüzden hard disklerimi ödünç verirken arkadaşlara 40 defa uyarıyorum...
bennnnnnn

ilk 3 sezonu bi hafta 10günde falan izledim sanırım. 4ten itibarende çıktıkça hemen indirip izliyorum. süper bir dizi gerçekten.
bennnnnnn
ilk 3 sezonu bi hafta 10günde falan izledim sanırım. 4ten itibarende çıktıkça hemen indirip izliyorum. süper bir dizi gerçekten.
şu bi hafta 10 hün hep saçma gelir bana newden 2 hafta 3 gün değilde 1 hafta 10 gün bence daha az mış gibi durduğundn ama ...