Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapincekiliş yapıldı kazananlar bılgılerını selen falcı öz bızzat ozel mesajla ıletın en kısa zamanda bakılcak falınıza.
faruk aslan
mesude aybar
Selma Onart
kazanmışım teşekkürler

diğer kazananlara da tebrikler
tebrıkler obur kampanyalarıma beklerım canım
bende kazanmışım teşekkürler
merhaba ayakkabı sonucu ne oldu sonuçlanmadımı
merhaba ayakkabı sonucu ne oldu sonuçlanmadımı
yeliz diye bir arkadaş kazanmış ama çekiliş videosu yok. yani ben bulamadım belki de
merhabalar evet yeliz arkadasımız kazandı gonderdım 1 hafta ıcınde elınde olur vıdeo olayını malesef bılemıyorum cekılısle kardesıme cektırdım benı tanırsınız arkadaslar asla boyle bısede yalan olmaz ve selva kampanyasının sonucuda suan gonderdım selvaya haber beklıyorum onuda yakında acıklayacagım
merhabalar evet yeliz arkadasımız kazandı gonderdım 1 hafta ıcınde elınde olur vıdeo olayını malesef bılemıyorum cekılısle kardesıme cektırdım benı tanırsınız arkadaslar asla boyle bısede yalan olmaz ve selva kampanyasının sonucuda suan gonderdım selvaya haber beklıyorum onuda yakında acıklayacagım
forum kurallarına göre video yüklenmesi şart. moderatörler bu yüzden blog kampanyalarınızı forumda yayınlamanıza izin vermeyebilirler.
Kayit olun veya
giris yapinforumda bir konuyla nasıl videolu çekiliş yapılacağı da belirtilmiş ordan bakabilirsiniz
Kayit olun veya
giris yapin
teşekkurler hemen bakıyorum