Gönderen Konu: Money Club-Tıkla kazan-Easy Food Bulgur Pilavı-%100 indirim ilk 50 kişi  (Okunma sayısı 7915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esrapek

• Deneyimli Kampanyacı
ben vatan migrosdan aldım bulgur plavını akşama yerim artık lop lop Allah nasip edersse. ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
bu nasıl bir üründür ya burdaki 2 migrostada yok işin ilginci çalışanlar böyle bir ürüb varsa bilmiyorlar
sipariş veren depo sorumlusuna sordular oda siparişimde yok böle bir ürün neymiş o dedi şaşırdı
ama getirtiriz dedi numaramı aldılar
1 tanesi 100 olmuş diğeri 70 indiirim olmuş baktım ama ürün yok

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
ürünü bulup alan varmı başka?

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
Ynt: Money Club-Tıkla kazan
« Yanıtla #43 : 16 Şubat 2011, 18:50:53 »
en son eyvah eyvah dvd kitaplarını kaçırmıştım
ondan sonra bişe verdimi hiç takip edemedim.?

Kazansaydınızda bir şey değişmezdi. Ben kitap kazandım ama migrosta yoktu .  Uzun süredir hergün gidip baktım Migrosa . ama bulamadım kitabı. Hakkımın süresi doldu.Alamadım

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
batman migrosa gittim bulgur pilavı alcaktım dedim adam yani reyon görevlisi tövbe tövbe dedi evinde kendin yap bide para verceksin dedi sanane dedim bende bir de akıl veriyor hem bilmiyor uyuz :o

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
batman migrosa gittim bulgur pilavı alcaktım dedim adam yani reyon görevlisi tövbe tövbe dedi evinde kendin yap bide para verceksin dedi sanane dedim bende bir de akıl veriyor hem bilmiyor uyuz :o

Arıza ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member

hahhahaaa :D :D :D :D

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
bende  malatya 5m migrosa  gittim  orda bütün  reyonları  görevli  aradı  ama  ürünü  bulamadık.ürün  hangi  reyonda  oluyor  bilginiz  var  mı?

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
ürünü  alan arkadaşlar  hangi  reyondan  aldınız bilgi  verirseniz  sevinirim

Çevrimdışı kreval

• Usta Kampanyacı
Easy food özel reyonu oluyo benim aldığım reyon makarnalarla aynı yerde idi.Tadına baktım.Evde yapılan bulgur pilavı ile uzaktan yakından alakası yokkkk kuş yemine benziyor  ;D
Öfke gelir,göz kızarır. Öfke gider,yüz kızarır...