Gönderen Konu: kıbrıs nerede?  (Okunma sayısı 3221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
kıbrıs nerede?
« : 14 Şubat 2011, 16:40:14 »
arkadaşlar star haberi izleyenler bilir halka sorular soruyolar genel kültürle alakalı buda kıbrıs nerede sorusunun cevabı gulelim ağlayalımmı halimize özellikle son yorum felaket

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
Ynt: kıbrıs nerede?
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2011, 16:49:46 »
maalesef içler acısı halimiz, hele birde askerliğini orada yaptıgını soyleyip, tarif eden vardı ki sormayın gitsin...

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2011, 16:58:57 »
evet işte bahsettiğim o kıbrıs sicilyada dedi  >:(

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2011, 17:04:33 »
Bide şunu izleyin ve alttaki yorumu okuyun ;D Cevabıda buraya yazın ;D

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2011, 17:13:24 »
scorpion, eklediğin linkte ki videoyu izledim, inan insanların duyarlılıgına hayran kaldım, hatta duygulandım, imrendim.
evet gercektende ülkemizi dusundum... millet olarak boyle duyarlı hale gelebilecek miyiz? biz goremiyoruz, acaba evlatlarımız gorebilecek mi?

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2011, 17:59:40 »
Ne yani o itfayiye geçecek diye kaç kilometre ötedeki araçlar durdumu? Zaten araçlar ilerleyemiyor öncesindede birsürü itfayiye aracı olay yerine o yoldan geçmiş. Her fırsatta Türkleri kötülemeyi bırakın.
Ben geçtiğimiz altı ay o özenilen Avrupadaydım Almanya dışında hiç biyer söylenildiği gibi değil. Oralardayken akla direk o övenlere Avrupaya gitmemiş avrupa yalakaları demek geliyor. Neymiş efendim kar yağdığımı saati dolmadan heryer hiç kar yağmamış gibi temizlenirmiş. Oraya giderken en çok duyduğumuz cümle bu. Gördük ki yalakalıktan başka bişey değilmiş. O videodaki yorumlardan bir kısmıda aynen dediğim tarzda insanlar.

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2011, 18:12:39 »
Burada Türkleri kötülemeyi bırakın derken, biz baska bir ulkenin vatandası degiliz, biz de Türküz.
Evet, duyarsız oldugumuz bircok nokta var. Bu dusuncelerimizi yazmak kotulemek degildir.
Trafik ilerlemiyor olabilir, ama en azından hepsi orta seriti acmıs degil mi? Bizde olsaydı tüm seritler dolmus, korna calan calana, acil şeridi bosaltılmaya calısılır ve itfaiye aracının yada ambulansın arkasından yıgılan araclar gorurduk.
Maalesef ki en azından benim yasadıgım sehirde durum boyle...

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2011, 18:20:13 »
mina hanım sizin yazınıza cevap yazmamıştım. Videodaki yorumları okuyup yazdım. Önceden açılmış orası zaten diğer türlü olamaz. Ayrıca zaten Almanyanın gelişmiş bir ülke olduğunu söyledim. Kuralları çok katı ve orada önceden yolu açan itfayiye yada polis aracından sonra kimsede yerinden hareket etmemiş bu kurallardan dolayı. Öle çok duyarlı bir avrupa insanıda yok. Bu videodakinden aksi durumlarada şahit oldum.

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #8 : 14 Şubat 2011, 18:22:44 »
Pardon, benim yazıma istinaden yazdınız sandım...

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 14 Şubat 2011, 18:27:15 »
Yok siz zaten kötülememişsiniz keşke daha duyarlı olsak demişsiniz haklısınızda ama artık söylenenler insanın sinirini bozmaya başlıyo. Yok tüküren birini gördünüzmü kesin Türkdür. Ya arkadaş o sevdiğin avrupalıların nekadar pislik içinde yaşadıklarını gör ondan sonra konuş demi. Her fısatta derken bunu demek istemiştim. Onlar kendilerini öve öve bitiremiyo onlar yetmiyo bide biz öövüyoruz, kendimizide sürekli yeriyoruz.