aldığım maile göre bugün saat 19da nivea facebook sayfasında yarışma başlaycakmış
benim blogtada yapmak istemişler aynısını ama ben evde değildim maile anca cvp yazdımblogta başlar mı bilmiyorum,anca ben cvp yazabildim.sürekısa oldugu için bana görselleri hemen atarlarsa bogtada başlar
yeni bilgi geldiii
NIVEA yeni facebook sayfasında çok eğlenceli bir sevgililer günü yarışması düzenliyor! En çok beğenilen 5 sevgililer günü mesajının sahibi kendi seçtikleri 5 üründen oluşan NIVEA Cilt Bakım Seti kazanıyorlar! Yarışmaya katılım için gitmeniz gereken yer NIVEA Türkiye facebok sayfası: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinaynı kampanya bloğumda da 1 kişiye
çekilişle belirlenecek 1 kişi istediği 5 nivea ürününü alacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin blogumda da 1 kişiye cekilişle kendi sececeğiniz 5 nivea ürünü hediyeeee 2 günlük kampanyaa
nasıl birşey olacakmış canım birşey dedilermi ilk 1000 kişi gibi birşeymi
biraz daha açıklama yaparmısınız
bende tam bilmiyorum gelen maili aynen yazdım
yeni bilgi geldiii
NIVEA yeni facebook sayfasında çok eğlenceli bir sevgililer günü yarışması düzenliyor! En çok beğenilen 5 sevgililer günü mesajının sahibi kendi seçtikleri 5 üründen oluşan NIVEA Cilt Bakım Seti kazanıyorlar! Yarışmaya katılım için gitmeniz gereken yer NIVEA Türkiye facebok sayfası: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
saol ayselcim bilgilendirme için

bakalım inş kazanırız bzde
aman gene beğenili yaa facede şu beğeniyi kaldırsalar ya

peki senin blogtaki farklımı olacak yoksa facemi yönlendireceksin
BLOGTADA aynı hediye cekilişle 1 kişiye olur hemen hazırlamam lazım bloga