Gönderen Konu: Lush Türkiye  (Okunma sayısı 1137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
Lush Türkiye
« : 13 Şubat 2011, 14:17:33 »
Lush Türkiye SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE, SEVDİĞİNİZ İÇİN HEDİYE KAZANIN

BİLİN BAKALIM BEN HANGİ ÜRÜNÜM?
Resmini gördüğünüz ürünümüzün hangi ürün olduğunu bilen ilk iki kişiye SHINY HAPPY PEOPLE Hediye Paketi armağan ediyoruz. Bu gece, 13Şubat saat 24:00'e kadar tahminlerinizi sayfamızda paylaşın, hediye kazanma şansını yakalayın. ArmağanLUS...Hmaya devam...

Not: İstanbul, Ankara ya da İzmir'den hediye kazanan talihlilerimiz hediyelerini mağazalarıma gelerek alabilecekler. Talihlimiz bir başka ilden olursa hediyesi kendisine kargo ile gönderilecektir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sapphire

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Kedi Bakımı ve Beslenmesi
Ynt: Lush Türkiye
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2011, 23:39:52 »
Lush Türkiye SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE, SEVDİĞİNİZ İÇİN HEDİYE KAZANIN

BİLİN BAKALIM BEN HANGİ ÜRÜNÜM?
Resmini gördüğünüz ürünümüzün hangi ürün olduğunu bilen ilk iki kişiye SHINY HAPPY PEOPLE Hediye Paketi armağan ediyoruz. Bu gece, 13Şubat saat 24:00'e kadar tahminlerinizi sayfamızda paylaşın, hediye kazanma şansını yakalayın. ArmağanLUS...Hmaya devam...

Not: İstanbul, Ankara ya da İzmir'den hediye kazanan talihlilerimiz hediyelerini mağazalarıma gelerek alabilecekler. Talihlimiz bir başka ilden olursa hediyesi kendisine kargo ile gönderilecektir.

Baktım baktım hangi ürün olduğunu bulamadım :(
Lütfen blogumu takibe alır mısınız? Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı laurencnrd

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lush Türkiye
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2011, 01:20:24 »

TALİHLİLERİMİZ BELLİ OLDU.
Karma Sabunumuzu bilen  ilk iki talihlimiz Esra Tht ve Şule AktaŞ Kendilerini tebrik ediyoruz. İletişim bilgilerini lütfen Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine iletiniz.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2011, 01:25:08 Gönderen: laurencnrd »