eskiden hiç olmazdı böyle kampanyalar
lotus çanta ile bir başladık
ayakkabı sonra yüz maskesi
sonra elbiseler sonra eşarplar yetmedi fenerbahçe ü rünleri
şimdide parfümler 1 haftada 250 resme etiketlenmişim duvarım etiketle doluyor
yokmu bir ayar facebookta kimse etiketlemesin beni.
acaba bu etiketlerden hediye kazanan oluyormu cidden hiç duymadım katılmadımda.
ama günde 2 3tane etiket resmi değişiyor bıkkınlık geldi duvarımdan silsilsilll
O kadar uyarıyorum etiketlemeyin diye ama tın diyorlar,bende artık listemden çıkarıyorum etiketleyenleri.
bende çıldıryorum yaa.
kampanya hesabım neysede kişisel hesabımıda etiketliyorlar orda güvendiğim arkadaşlar ekli.
ayar falan yokmu acaba cok baktım bulamadım
+100 +1000 hattaaa 100000000

silmekten öldüm ya hergün bi sürü şeye etiketleniyorum buda yeni kampanya türü heralde
ben de az önce ayar var mı diye baktım bulamadım,ben de etiketlenmekten bıktımmmm
+100 +1000 hattaaa 100000000 
silmekten öldüm ya hergün bi sürü şeye etiketleniyorum buda yeni kampanya türü heralde 
hiç yoktu böyle kampanyalar bu kadar sık değildi şu günlerde nolduysa günde 3 5tane değişik şeyin etiketi başlıyor fenalık bastı yaa
evet bende katılıyorum.ürekli etiketliyolar.bide resimlere yorum yazılınca bildirumlerde senin resmine yorum yaptı yazıyo.çok sinir bozucu.kişiden izinsiz kişi etiketlenebiliyo çok saçma.bence buna bi ayar olmalı.kişinin kendi tercihi olmalı yani..
ya bde hiç tanımadıgım bende ekli olmayan insanların etiketine de maruz kalıyorum onu anlamadım.bildirimler sırf senin bir resmine yorum yaptı ile dolu zaten
haklısın aysel bende cok sıkıldm bu durumdan
haklısın aysel bende cok sıkıldm bu durumdan
yokmu bi çözümü 2 sene önce birisi etiketlediğinde onay istiyordu iyi hatırlıyorum.şimdi yok oda