Herkes bi şeyler anlatıyor ya bende anlatayım istedim.
2006 yılında hastanede bilgi işlem elemanı olarak işe başladım ve ilk çalıştığım yer idari binada personel servisi idi. tam 5 yıla yakın orda görev yaptım. 2 nisan 2010 tarihinde ordan beni aldılar ve hastanenin çeşitli yerlerinde çalıştırdılar çok zor geldi içimden hiç çalışmak gelmiyordu neyse ki sonunda 5-6 ay öncesinde tekrar idari binanın saymanlık bölümüne girdim orda çalışmaya başladım orası da bugün son buldu maliye hastane içindeki saymanlığı kapattı. bende doğal olaraktan yine boşta kaldım yarın bakalım nerede çalıştıracaklar. İşin sabit olmaması çok kötü olsa gerek. Allah Hakkımızda Hayırlısını Nasip Etsin. A M İ N
bende hastane çalışanıyım sanırım seninki devlet hastanesi benim özel ama bilgi işlem zor bir iş bend eondan bunaldım inan bizimde yarı muhasebe yarı bilgi işlem diye geçiyo faturalama işlemi yapıyorum muayene yatışları sgk ya sürekli medulada bir şeyler degısıyo ve ugrasıyoruz bu ay yıne evrak teslımı geldı ama butunnnnnn hepsını sılıp yenıde faturalamamız gerekıyor Allah yardımcımız olsun seni anlıorum bende burada 9 yıldır calısıyorum ve bende cok yer degıstırdım su an 4 yıldır falan sabıtım ama Allah yardımcın olsun
keşke herkes sevdiği işleri yapabilse ama elimizde olan bir şey değil ne yazıkki sevmesenizde işinizi sonuçta ekmek kapısı gözüyle bakın ben öğretmenlik bitirmiş 3 sene boşta kalmıştım kpss yüzünden markette çalışmaya başlamıştım zorunluluktan ve işsizlikten hergün içimden neler geçerdi çok iyi anlıyorum sevilerek yapılmayan işi ve çalışanın halini nasip
bende hastane çalışanıyım sanırım seninki devlet hastanesi benim özel ama bilgi işlem zor bir iş bend eondan bunaldım inan bizimde yarı muhasebe yarı bilgi işlem diye geçiyo faturalama işlemi yapıyorum muayene yatışları sgk ya sürekli medulada bir şeyler degısıyo ve ugrasıyoruz bu ay yıne evrak teslımı geldı ama butunnnnnn hepsını sılıp yenıde faturalamamız gerekıyor Allah yardımcımız olsun seni anlıorum bende burada 9 yıldır calısıyorum ve bende cok yer degıstırdım su an 4 yıldır falan sabıtım ama Allah yardımcın olsun 
evet devlet hastanesi. Gerçekten çok zor hergün bi yerde çalışmak zor. Elimiz mahkum olunca mecburuz çalışmaya.