Kampanyalara Katılım bilgileri için lütfen aşağıdaki linki ziyaret ediniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin KAMPANYADAKİ ÜRÜNÜ NASIL KAZANACAĞIM ?
- Kampanya bitiş tarihi ve saatinden önce, kampanyaya katılan arkadaşlarımız arasından, kendi referans koduyla, kendi arkadaşlarından en çok yorumu toplayan arkadaşımız, kazanacaktır. Eğer Mevcut kampanya 1 veya daha fazla üründen oluşuyorsa, sırayla hediye sayısına göre, en çok yorum toplayan arkadaşlar arasında, 1. 2. 3. ... gibi sırayla verilecektir.
REFERANS KODU NEDIR ? , VE NASIL ALINIR ?
- Referans kodu, kazanmak istediğiniz ürün için, arkadaşlarınızın yorumlarını, diğer kullanıcıların yorumlarından ayırt etmek için gerekmektedir.
- Referans kodu , sizin telefon numaranızın son 5 rakamıdır.
- Referans kodunu oluşturmak ve bizimde size ait olduğunu bilmemiz için, aşağadaki linkten bize uye oluyorsunuz. uyelik bilgilerinize yazacağınız telefon numarası, referans kodu olarak kullanacağınız telefon numarasıyla aynı olmalıdır.
Modaelinizde.com'a Üye Olmak İçin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin !
- Üye olduğunuzda, 10 TL ' lik ilk alışverişinizde kullanmak üzere indirim kazanmaktasınız, buda bizden size ufak bir hediye.
REFERANS KODUM HAZIR, ŞİMDİ NE YAPACAĞIM ?
- Kampanyadaki ürünün altına, referans kodunuzu arkadaşlarınızla paylaşarak, en fazla urun hakkında yorum toplamaya başlıyoruz.
- yorum nasıl yazılacak, örnek yorum : "34564 Bu ürünü kullanıyorum, herkese tavsiye ederim."
KAZANDIM, HEDİYEMİ NASIL ALACAĞIM ?
- Kampanya bittikten sonra, sistem cok saydam oldugundan, herkes kendi referans koduyla yorumlarını sayabilir. Bizde editor arkadaşlarımızla sayacağız, ve kazanan arkadaşı tebrik edip, sayfamızda isim, soyismini ve kazandığı ürünü yayınlayıp, hediyesini bizden aldıktan sonrada, teşekkür yorumunu bekleyeceğiz
- Adınız, Soyadınız, Teslimat adresinizi bildiren emailinizi --> Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndereceğiz. 2 iş günü içerisinde ürününüz bize bildirdiğiniz, adresinize gönderilecektir.
GEÇERSİZ SAYILACAK YORUMLAR.
- Herkes için bu sistemin adaletli olması için, aynı arkadaşınızdan kendi referans kodunuzla , aynı ürün için yorum almanız, bu yorum geçersiz sayılıp, silinecektir.
- çok kısa yorumlar, örnek : "super", "cok güzel", "mükemmel" gibi tek kelimelik veya 2 kelimelik yorumlar. gene bu yorumlar geçersiz sayılıp, silinecektir.
ÖNCEDEN SİTENİZE ÜYE OLMUŞTUM, TEKRAR ÜYE OLACAK MIYIM?
- Önceden üye olan arkadaşlar, üye oldukları zaman kullandıkları telefon numaralarının, son 5 hanesini referans kodu olarak kullanabilirler.