Gönderen Konu: First Fresh&Clean..  (Okunma sayısı 14176 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: First Fresh&Clean..
« Yanıtla #20 : 08 Şubat 2011, 22:04:08 »
ben sana çekilişte neler kazandın die sormadım emin ol senin kazandıklarından çok daha fazlasınıda kazanmışımdır ama sorun ortalık hilecilerden geçilmezken senin çıkıp çekiliş yerine oyun tercih etmen ayrıca tartışmakta istemiyorum daha ne demek istediğimi bile anlamayan biriyle

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 08 Şubat 2011, 22:05:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dolapta 5 adet mp4 player beklıyor  kazandığım ve bı  okadar hediye bakma acemı yazdığına  ;)

Vayy helal olsunn, bizdede usta kampanyacı yazıyo ama 2 çatal iğne kazanabildik bugüne kadar, bakma yani usta yazdıgına ;D

senin listede baya kalabalıkmı scorpion bende o bile yok takılıyorum burda usta oluyorum işte hatta ben kampanyalara bile katılmıyorumki burda muhabbet işte ;D

Çevrimdışı lastsoldıer

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #22 : 08 Şubat 2011, 22:06:01 »
ben sana çekilişte neler kazandın die sormadım emin ol senin kazandıklarından çok daha fazlasınıda kazanmışımdır ama sorun ortalık hilecilerden geçilmezken senin çıkıp çekiliş yerine oyun tercih etmen ayrıca tartışmakta istemiyorum daha ne demek istediğimi bile anlamayan biriyle
hileciler var kabul ama çekilişle ne kadar şansın var

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 08 Şubat 2011, 22:07:14 »
emin ol oyunda olduğundan daha fazla hileciler varken benim normal yoldan oyun kazanmam mümkün değil

Çevrimdışı lastsoldıer

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #24 : 08 Şubat 2011, 22:09:37 »
emin ol oyunda olduğundan daha fazla hileciler varken benim normal yoldan oyun kazanmam mümkün değil
ben ilk mesajımda dikkat etmedin galiba bol ödüllü diyorum zaten 5-10 hediye veren yarışmalardan hediye almak çok zor hilecilerden önce oyunu düzenleyen firma bot oyuncu koyuyor. bir de insaları tanımadan yargı koyma arkadaşım ok...

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 08 Şubat 2011, 22:15:29 »
ben ilk mesajımda dikkat etmedin galiba bol ödüllü diyorum zaten 5-10 hediye veren yarışmalardan hediye almak çok zor hilecilerden önce oyunu düzenleyen firma bot oyuncu koyuyor. bir de insaları tanımadan yargı koyma arkadaşım ok...

kimseye yrgı falan koyduğum yok benim sen hala aynı şeyi inat ediyosun neyse benim söylüyceğim bişi yok sana kolay gelsin büyük ödül kazanabilirsen böyle oyunlardan haber ver ;)

Çevrimdışı lastsoldıer

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #26 : 08 Şubat 2011, 22:18:35 »

kimseye yrgı falan koyduğum yok benim sen hala aynı şeyi inat ediyosun neyse benim söylüyceğim bişi yok sana kolay gelsin büyük ödül kazanabilirsen böyle oyunlardan haber ver ;)
benim bişeyi direttiğim yok  sen çekiliş seviyormuşsun ona katıl tabiki ben advergameleri seviyorum herkezin yoğurt yiyişi farklı  ;) firstün son kampanyasını bilirsin dalga geçtiler resmen : :)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #27 : 13 Şubat 2011, 12:47:10 »
:D :D :D  ay sabun yazmısım ..ben bir konu önce gelincık sabunu kampanyasına katıldım aklım orda kalmıs :D :D

insallah bu kez sakız verirler..

;D ;D ;D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #28 : 13 Şubat 2011, 13:09:44 »
dolapta 5 adet mp4 player beklıyor  kazandığım ve bı  okadar hediye bakma acemı yazdığına  ;)

Vayy helal olsunn, bizdede usta kampanyacı yazıyo ama 2 çatal iğne kazanabildik bugüne kadar, bakma yani usta yazdıgına ;D
tabi tabi belli
...

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 15 Şubat 2011, 09:22:04 »
dolapta 5 adet mp4 player beklıyor  kazandığım ve bı  okadar hediye bakma acemı yazdığına  ;)

niye dolabında bekliyor beşinide kullancakmısın  ;D