Bende çok severdm çok şaşırdım çok üzüldüm ama olayda çok karışık çok gündem yaratır daha
evli barklı bebeği olan kadın yeni tanıştıgı bir adamın evinde saat 3te ne işi olur?
Kerem Altan 112yi aradım ama ambulans gelmedi demiş oysa 112 aranmamış dahi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinİstanbul Sağlık Müdürlüğü, sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili olarak 112 Acil Servis'in aranmadığı bilgisini kamuoyu ile paylaştı. İddialar üzerine olayla ilgili 112 komuta kontrol merkezindeki tüm ses kayıtlarının incelendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Kayıtlarımızda konuyla ilgili hiçbir ihbar bulunmamaktadır. Olayla ilgili olarak 112 Acil Servis aranmamıştır.
birde Kerem Altan aramızda duygusl bir yakınlaşma vardı fakat ilişki yaşamadık diye açıklaması kafaları karıştırdı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbence olayda farklı şeyler var.
Kerem Altan Defne Joy Foster 'ın evde boğazından hırıltılı sesler gelmesiyle kendisinden yiyecek bir şeyler istediğini belirtti. Zeytin ve Peynir ezmesi ile votka içen Defne Joy Foster 'ın bir müddet sonra daha da rahatsızlandığını belirten Kerem Altan genç kadını banyoya götürüp biraz soğuk su ile yıkadığını söyledi.
MEKANI CENNET OLSUN Allah sevenlerine yakınlarına sabır versin

ölümün kimi ne zaman vuracağı hiç belli olmaz
bir programında birisine demişt defne joy ona abla deyinc ne ablası ben daha 70 80 yaşına kadar yaşacağım ben çok sağlıklı besleniyorum demişti birkaç yıl önce o sözleri dün gibi aklımda