Gönderen Konu: inanamıyorum defne joy foster evinde ölü bulunmuş  (Okunma sayısı 13628 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: inanamıyorum defne joy foster evinde ölü bulunmuş
« Yanıtla #50 : 02 Şubat 2011, 12:15:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
astım krizi diyorlar ama astımı varsa nasıl dans ediyordu  ???

astımın çok çeşidi var benim oğlum da astım hastası olduğu için biliyorum.eğer bu hastalık çocuklukta yenilmezse ilerde çok hastalıklara zemin hazırlıyor.normal hayatlarına devam ediyorlar fakat üzüntü ,stres yada farklı bişey ani bir krizi tetikleyebiliyor.Allah düşmanıma vermesin bu hastalığı bu hastalık bir düşman ve bir düşmanla yaşamak zorunda olmak çok büyük bir azap.Rabbim kimseyi anasız bırakmasın en çok o bebeğe üzüldüm  :'( :'( yine de taktir rabbimden gelince başımızın üstüne demekten başka bişey diyemiyoruz malesef :'( :'( :'(
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 02 Şubat 2011, 12:19:48 »
ama görüyorduk nefes nefese kalıyordu nasıl konuşuyordu dans bittikten sonra hem ilacını nefes açıcısını alıyordur...

sevgi84cüm oğluna acil şifa versin Rabbim...benim ablamda astım arada bayılır nefes alamadığından bizede söylemiyorlarmış eşi kaç kere ambulans çağırmış eve...Rabbim bütün hastalar şifa versin hiç bir kuluna dermansız dert vermesin...
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı mertbilo7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 02 Şubat 2011, 12:22:26 »
Allah rahmet eylesin ne diyelim  :'(

Çevrimdışı kreval

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 02 Şubat 2011, 12:32:20 »
Allah rahmet eylesin  :(
Öfke gelir,göz kızarır. Öfke gider,yüz kızarır...

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 02 Şubat 2011, 12:37:25 »
astım krizi diyolar inanamıyorum gencecik kıpır kıpırdı hayat işte kim derdi  :(
Sıranın kimde olduğu bilinmiyor işte hep yaşayacakmışız gibiyiz...
Dün gece boğazıma tükürüğüm kaçtı zor bela nefes aldım yani ufacık bir tükürükten bile ölebiliriz sıramız geldiyse

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 02 Şubat 2011, 12:40:22 »
evet  dünya ninnisi haklı ecel gelince ne yaşa bakıyor ne başka bişeye ama insanı avutmuyor malesef bunlar geride kalan bebeğe üzüldüm en çokda anne nedir bilmiyecek

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 02 Şubat 2011, 12:41:44 »
Benim kızımda alerjik astım hastası ama çantası da ilaçlarla gezecek kadar tedavisini bırakmayan biri astımdan ölsün  :o :o sanmıyorum.Bence alkol kalp krizi gibi bişey çıkacak çünkü astım ilaçla kontol altına alınan bir hastalık.Üzgünüm Allah Rahmet eylesin
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 02 Şubat 2011, 12:44:25 »
Bende ilk okuduğumda şaşırdım genç ölümler beklenmeyenlerdir. Ama sıra kimde ve ne zaman bilinmez. Herkes gibi bende çocuğuna üzüldüm. Annesiz büyümek çok zordur. Anası olmayanın babası olmaz derler ya hani...
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #58 : 02 Şubat 2011, 13:33:29 »
 Ben de astım alerji siyim bende bir kaç kez ölümle baba baş kaldım Allah onu kimsiye göstermesin Benimde bir kaç kez geldi nefes veremiyorum su veriyorlar su gitmiyor resmen hayvan kesilirken can veriyorya aynen o sesi çıkartıyor  Resmen ölüyorsun 2 gün onun etkisinde kaldım acaba yaşıyormuyum diye binalara bakıyorum  Eşim aglıyor çocuklarım ağlıyor onlar gözümün önünde gitmiyor o an Şimdi okudumya o krizler aklıma geliyor Şimdi çok kötüyüm İlaç kullanıyorum birde innem var anderal diye kıriz anında vuracam babakda yeni aldım  Tüm hastelere gittim bir şey bulamadılar Ankara Tıp fakültesinde profosör var o sağ olsun çok araştırıyor  Zoır Allah kimseyi böyle hastalık vermesin

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 02 Şubat 2011, 13:43:48 »
Ben de astım alerji siyim bende bir kaç kez ölümle baba baş kaldım Allah onu kimsiye göstermesin Benimde bir kaç kez geldi nefes veremiyorum su veriyorlar su gitmiyor resmen hayvan kesilirken can veriyorya aynen o sesi çıkartıyor  Resmen ölüyorsun 2 gün onun etkisinde kaldım acaba yaşıyormuyum diye binalara bakıyorum  Eşim aglıyor çocuklarım ağlıyor onlar gözümün önünde gitmiyor o an Şimdi okudumya o krizler aklıma geliyor Şimdi çok kötüyüm İlaç kullanıyorum birde innem var anderal diye kıriz anında vuracam babakda yeni aldım  Tüm hastelere gittim bir şey bulamadılar Ankara Tıp fakültesinde profosör var o sağ olsun çok araştırıyor  Zoır Allah kimseyi böyle hastalık vermesin

ALLAH şifa versin hastalık çekmek zor,ama hiç saglam hastalıksız dertsiz  insan yok...ALLAH beterinden korusun ve çekemeyeceğimiz dert vermesin :(
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...