Gönderen Konu: ÇAYKUR KAMPANYASI ARABA TALİHLİLERİ...  (Okunma sayısı 19116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yoldaş

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • "Ey genç adam, yolumu adım adım bilirsin!.......
Ynt: ÇAYKUR KAMPANYASI ARABA TALİHLİLERİ...
« Yanıtla #50 : 04 Şubat 2011, 18:26:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana çıksada şifre kağıtlarını kaybettim zaten 2 taneydi  :D

:D :D :D

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 04 Şubat 2011, 18:26:46 »
Benim anlamadığım orada milli piyango ve noter yetkilisi yokmuydu. olması lazım.

bencede.

mypet34

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 04 Şubat 2011, 18:27:55 »
Benim anlamadığım orada milli piyango ve noter yetkilisi yokmuydu. olması lazım.

evet vardı ama onlarında onlardan farkı yoktu zaten şunuda belirtim ben kampanyalarda hile yapılmak istendiginide gördüm daha önceki kampanyalarda çekilişi izlerken ve oradada noter ve milli piyangodan yetkililer vardı ama ona ragmen hile yapmak istemişleri sonuçta devamlı aynı noter ve milli piyango şubesiyle çalıştıkları için bir birlerini yakından çok iyi tanıyorlar.. ;)

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 04 Şubat 2011, 18:45:51 »
gitti Q7 ,hayaller suya düştü  :'(

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 04 Şubat 2011, 19:12:56 »
ben tefal çay seti istiyorum q7 zaten hayaldi en başından :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #55 : 04 Şubat 2011, 19:33:30 »

Evet var ve sorun çıkmaz o yüzden. Ayın 10'una kadar bekletmelerinin sebebide kayıtlara alacaklar kazananları. Ve zaten 1 gün içinde 100 Iphone Talihlisi ve 300 Tefal Set talihlisini seçemezler. En az 2 günlerini alır..  Önceki çekilişlerdede kazananlar hemen açıklanmıyodu dikkat ederseniz, yani siz kampanyacısınız bunları bilmeniz gerek artık..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı matalar

• Yeni Kampanyacı
  • *
istanbul dışındakilerin hediyelerini almaları
« Yanıtla #56 : 06 Şubat 2011, 14:20:53 »
"Çaytaş Gıda Pazarlama ve Reklam Hiz. San. ve Tic. A.Ş. Hürriyet Mah. E-5 Yan Yol Kartal İş Merkezi A-Blok No: 63/5 Kartal – İstanbul adresine şahsen başvurmaları halinde, ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır" diye şart var.

soruyorum arkadaşlar istanbul dışından çay seti kazanan birisi nasıl gelip alacak hediyesini örnek ben malatya'dan gidiş geliş 100 tl otobüs parası ödeyipte almam çünkü değeri okadar değil...

yani bu kampanya özellikle çay seti hediyesi istanbulda yaşayanlar içinn.. bu konu hakkında çarkur'a mesaj atmama rağmen cevap bile alamadım. isteselerdi  kampanya şartlarını değiştirme hakları vardı... ben bu konudada insanların hakkının yeneceğini düşünüyorum. asıl talihli alamadı yedek te alamayacak hediyeler caykura onlarda akrabalarına verirler herhalde:))))))

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 06 Şubat 2011, 14:42:53 »
7 milyon küsür katılım olması cok saçma bir kişinin 50,000 katılıp yapması düpedüz hile ama yapcak bişey yok milli piyango idaresi ona karışmaz gibi geliyor bana  çaykur şirketinin pasifliği beklicez görcez bakalımm
;)

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 06 Şubat 2011, 14:58:01 »
7 milyon küsür katılım olması cok saçma bir kişinin 50,000 katılıp yapması düpedüz hile ama yapcak bişey yok milli piyango idaresi ona karışmaz gibi geliyor bana  çaykur şirketinin pasifliği beklicez görcez bakalımm

memoli sen de daha önce araba kazanmıstın değil mi yanlıs hatırlamıyorum

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 06 Şubat 2011, 15:19:02 »
Organize olursak Milli piyango idaresine şikayet edebliriz.En azından çekiliş anında ı phone ve çay seti kazananların isim olarak duyurulması gerekirdi, çay seti veya ı phone'un istanbulda teslim edileceğini zanetmiyorum ki öyle olursa şikayeti çoktan haketmişlerdir.Milli piyango devlete bağlı bir kurum, sonuçta takmazlarsa onlarında şikayet edileceği (BİMER) gibi kanallar var.

Bilgi edinmeden çekiliş sonuçları istenebilir

GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON VE ADRESLERİ

GENEL MÜDÜRLÜK
Ziyabey Caddesi 1400. Sokak No : 1
06520 Balgat / ANKARA

Tel : 0 (312) 286 93 06 (PBX)
Faks : 0 (312) 286 97 88
 HİZMET BİNASI
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:4
06440 Kızılay / ANKARA

Tel : 0 (312) 417 91 00 Santral
Faks : 0 (312) 418 69 30

ŞİKAYETİ TAKMAZLARSA
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   (Kamunun ŞİKAYETVAR'I)