babamın telefonuna bir mesaj geldi şimdi arkadaşlar noyu arattım ups kargo çıktı ama güvenemedim Tebrikler ücretsiz dijital foto makinası kazandınız 7551880 numaralı telefonu arayın diyor...telefon dolandırıcısımı acaba emin değilim babamın adınada kampanyalara katıldım çünkü yardım edin
banada geçengün takı seti kazandınız diye geldi ama ben direk sildim mesajı öle bişey olsa niye arayn diye mesaj atsınlar
o kadar kampanyaya katılıyoruz hiç telefona mesajla kazandınız diye iletişime geçen olmadı
ben olsam güvenmezdim
arayıp ups kargo cıkınca tereddut ettik bizde yoksa babamda siler öyle mesajları
Ups kargo her numarayla arama yaptıgında çıkıyo. Kendi numaranı yaz arama yap yine çıkar

Ups ile alakası yok yani. Dolandırıcılık..
Ups kargo her numarayla arama yaptıgında çıkıyo. Kendi numaranı yaz arama yap yine çıkar
Ups ile alakası yok yani. Dolandırıcılık..
sağol sco valla hiç öyle aklıma gelmedi öyle denemek

cahilliğin gözü kör olsun
bigün beni biri aradı öyle noyu arattım gene ups dedi bende açtım ups kargo evi bulamamış adresi istedi ondan yanıldım bende çıkan her no onunsanki...
sağolun arkadaşlar hemen sildik mesajı iyikide düşüp aramadım yaaa
o kadar kampanyaya katılıyoruz hiç telefona mesajla kazandınız diye iletişime geçen olmadı
ben olsam güvenmezdim 
işte bianın şaşkınlığı oldu kendime çabuk getirdiniz beni arkadaşlar
0507 li numara bana mesaj atıyo. çaldırıyo ama kimin bulamadım avea web servisden girdim numarayı bulunamadı diyo nasıl bulabilirim. ve numara neden çıkmıyor.
bencede dolandırıcılık sakın inanmayın arkadaşlar
bencede dolancırıcı, aramayın sakın!!!
msj çok saçma zaten,''Tebrikler ücretsiz dijital foto makinası kazandınız'' demelerinden belli,bariz yalan