Arkadaşlar tüm kampanyalar ile ilgili sormak istedikleriniz düşünce ve paylaşım sayfamız burası olsun.Ayrı ayrı başlık açmayalım.

bu pentinin kampanyasından haberiniz var mı...hala benim hediyem gelmedi yavvv
benimkide gelmedi,sma mama önlüğümde gelmedi,garantiden de kumbaramda gelmedi....bide kazandım diye sevinmiştim....
benimkide gelmedi,sma mama önlüğümde gelmedi,garantiden de kumbaramda gelmedi....bide kazandım diye sevinmiştim....
Benim sadece sma mama önlüğüm gelmedi. Smaya sormaktan da yoruldum cevap vermiyorlar çünkü. Kumbaram geldi penti de geldi epey bir yazıştıktan sonra... Adını verdiğim çoğu arkadaşa da eşantiyon çorap bile gitti. Ama siz biraz şanssızsınız galiba.
Benim sadece sma mama önlüğüm gelmedi. Smaya sormaktan da yoruldum cevap vermiyorlar çünkü. Kumbaram geldi penti de geldi epey bir yazıştıktan sonra... Adını verdiğim çoğu arkadaşa da eşantiyon çorap bile gitti. Ama siz biraz şanssızsınız galiba.
birazmı?

hahahah... napalım kısmet ,hazır aklıa geldi smz ve pentiye tekrar mail attım
Benim pentide yalan oldu bde yollıcaz diye mail attılar
Arkadaşlar kampanyalar hakkında yazışmalarımız için açtım burayı burda konuşalım olmazmı?
Benım
1.Sma
2.Axe T-shırt
3.magnum T-shırt
4. Nıvea Pro
5.007 Bond fılmı yalan oldu
benim zoruma giden siteimle.com dan kazandığım formanın gelmemesi oldu en çok. Burda olimpus adlı üye herkese benim forma kazandığımı yazıp reklamını yaptı ama göndermediler. Emeğe saygısızlık yapıldı 70 adet site eklemiştim siteimle.coma en azından bir özür borçlular