Şubat Ayında yayın hayatına giren ve tüm Türkiyeye ücretsiz tatile çıkma imkanı sunan bu sitenin üyeliği tamamiyle ücretsiz. Firma marka tescilli TIKLA KAZAN ibaresinin yanına COM.TR uzantılı ularak yayın hayatını sürdürerek, türk internet dünyasında dolandırıcılık amaçlı diğer hediye vaad eden sitelerede savaş açmıştır. Turizm, Internet ve Reklamcılığın kesiştiği şirket politikasıyla internet kullanıcılarına farklı bir konsept sunuyor. Sitede olan reklamlara tıklandıkça puan kazandıran bu site çok yakında çeşitli ödülleride içermeye başlıyacak.
Bu siteye ulaşmak için;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adreslerini kullanabilirsiniz.
Teşekkürler admin. Buna da üye oldum.Ne kadar arttı bu tür siteler. İllaki hediye vereceğiz diyorlar

Ama birşeyler kazanabilmek için 1-2 tane seçip onun üzerinde yoğunlaşmak gerek bence.
Yoğunlaşmak için kardeş sitemiz olan katılkazan sitesini öneririm
Referans olduğuna göre güvenilir bi site şimdi üye oluyorum. Site hakkında görüşlerimi siteyi biraz kurcaladıktan sonra yazarım.
üye oldum
Tavsiye Linkiniz : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Yoğunlaşmak için kardeş sitemiz olan katılkazan sitesini öneririm 
Demek ki güvenilir bir site. O zaman bir kez daha teşekkürler admin. Puan toplayıp birşey alamamak, boşa uğraşmak gibi riskler yoksa ne güzel.
tatil değilde elle tutulur bişeyler hediye etmeye başladıkları zaman bende uğraşırım şimdi tatil kazansamda işime yaramaz gitmeme imkan yok.. Ama bu hediyelerde baya pahalı, demekki keseyi açmışlar
sadece reklamlardan mı puan kazanılıyor acaba (:
eğer bir hediye verselerdi kesin 1. olurdum.. ama... işten güçte tatile gidecek fırsat nerde....