Napolyon.com’da Boş Yok!
Napolyon.com’da Boş Yok! Üstelik yapmanız gereken çok basit:
1. Aşağıdaki “Katıl Kazan” butonuna tıklayın,
2. Sadece 500 Ň ile 50.000 ňapa varan sürpriz ňap ödülü kazanma şansı yakalayın,
3. E-posta adresinize gönderilecek olan Boş Yok e-postasındaki görsele tıklayın.
Anında 50.000 ňapa varan ödülleri kazanın!
Kampanyada, her 500 Ň ile bir Boş Yok katılım hakkı alan üyeler, gönderilen e-postaya tıklayarak 100-50.000 Ň arasında değişen miktarlarda ňap kazanabilirler. Boş Yok kampanyasına katılmak için Napolyon.com üyesi olmak zorunludur. Günde en fazla 3 kez kampanyaya katılınabilir.Üyelerin hesabında bulunan ňap tutarı izin verdikçe, her gün en fazla 3 kez kampanyaya katılınabilir. Kampanyaya her katılımda en az 100 Ň, en fazla 50.000 Ň kazanılabilir. Boş Yok kampanyasına katılım için son tarih 2 Şubat 2011’dir. Üyeler, aldıkları her Boş Yok katılımı karşılığında, yalnızca bir adet ňap ödülü kazanabilir. Üyelik kaydı sırasında üye tarafından yanlış veya eksik beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan dolayı Napolyon.com sorumlu tutulamaz. Öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanlar, alışveriş karşılığında bu fırsatın sunduğu faydalardan yararlanamayacaklardır. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Napolyon.com, bu kampanyayı istediği an sonlandırma hakkını saklı tutar. Napolyon.com, kampanyalarıyla ilgili olarak dilediği zaman herhangi bir gerekçe göstermek zorunda olmadan değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ben 3 deneme yapıp 500+100+100 nap kazandım.
Ama her deneme için 500 nap harcandığı için aslında 800 nap zarardayım
1200 nap zarardayım

sırf napları harcatmak için yamışlar yahu =)
100 + 250 + 100
100 + 100 + 100
Güzel kandırdılar.
yihhuuu 10.000 nap kazandım
elime geçen bişi olmasada baya sevindim

10.000 + 100 + 100
Harcanan 500+500+500
Kazanılan 100+100+100
Napolyona 3 yıldır üyeyim. Puanlarımı hep bu şekilde aldılar elimden. Zaten pek birşey beklemiyordum bu siteden 100.000 nap olursa 100 tl kazanıyorsunuz .Bu puanları almak için 10 yıl bile yetmiyor.
Bende az önce katılmıştım sonuç aynı

giden 1500 gelen 300
Ben de 1 defa katıldım,defalarca göndermeme rağmen mailime napolyonun mail gelmedi.Yazdım bakalın,ne olacak?