Gönderen Konu: Renault’nun “Söz Veriyorum” yarışması 1 Şubat’ta başlıyor  (Okunma sayısı 11910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EXCALIBUR

• Acemi Kampanyacı
  • **
O 2041 resmi biz çekinmiştik  8)
EXCALIBUR_-_HGK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
nası olcak neyle iilgili olcak
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
kocam arabamı sattı ,ehliyetime el koydu ona göre ben bir trafik canavarıymışım ozaman hiç bana göre değil bu yarışma  :'( :'( :'( tüm kataılacaklara bol şans diliyorum
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
Sanırım denemeye değer rakipler güçlü olsa da :-\ :-\
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı lanset99

• Usta Kampanyacı
bu yarışmayı çok seviyorum geçen yıl 1 İpod Touch 1 İpod Nano , 1 Wii,  tanede PS kazanmıştım

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
bu yarışmayı çok seviyorum geçen yıl 1 İpod Touch 1 İpod Nano , 1 Wii,  tanede PS kazanmıştım

masallah :)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Oylamalı kısmı hile olduğundan dolayı kazanmak kolaydı tabiki.. Foto kısmında ise bazı hatalaradan dolayı aynı eklenmeler oldu sonrasında gençlerin eklenmesi ile sayılar arttı..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
]gecen sene katılmıştık ancak bu sene aynı kişi oldugundan katılamayacagız galiba :( sizlere başarılar

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
]gecen sene katılmıştık ancak bu sene aynı kişi oldugundan katılamayacagız galiba :( sizlere başarılar
yok mu bir kuzeniniz yeğeniniz o yaşlarda, bende çok katılmak istiyordum ama tam üniversite zamanına denk geliyor resim çekemeyeceğim o yüzden :-\

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
geçen yıl hediye kazanlar bu yıl kazanamıyor mu ??? ??? Sanırım soy adı tuttumu olmuyor :P
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana