bende geri yollıycam ürünleri şehir dışına çıktığımdan buaralar pek ilgilenemyiorum ama en kısa zamanda geri yollıycam çok sinirlendim
ağzına sağlık. blogda herşeyi yazarak çok güzel yapmışsın. aslında firmalar tarafından kandırılan bütün blogcuların nasıl zamanında kampanyalarını yaptılarsa kandırmaları durumunda herşeyi de yazmaları lazım. çünkü birçok insan yeni bir firmadan alışveriş yapmadan googleda araştırma yapıyor. bu yazılar sayesinde kim neler yapıldığını görür. kim neyi neden vermemiş veya neyi vaad etmiş de ne göndermiş, herşeyi yazın arkadaşlar. ben bu forumda olmasam hiç bunlardan haberim olmaz. aksine bu firma şu blogla kampanya yapmıştı güvenilirdir derim.
Bence vardır, çok da basarılı bir sekilde yaptığımızı düsünüyorum.
Ayrıca, hediyesi gelen blogger arkadaslar, ben kargo fisini attığım için adresi bulamıyorum.
Yurt içi kargoya gittim, sistemde bu marka adına kayıt bulamadılar. farklı bir isimle gelmis

Rica etsem adres bilgilerini özelden bana gönderir misiniz?
Bastan sona sorunlu çıktı bu firma, of !
müşteri bir firmadan ya da üründen memnun kalıra 5 kişiye memnun kalmazsa 500 kişye bildirirmiş.Çok kötü reklam oldular artık o firmanın ürününü biyerde görürsem almak için elim gitmez ..
Başlığı küçültür müsünüz?
Bence vardır, çok da basarılı bir sekilde yaptığımızı düsünüyorum.
Ayrıca, hediyesi gelen blogger arkadaslar, ben kargo fisini attığım için adresi bulamıyorum.
Yurt içi kargoya gittim, sistemde bu marka adına kayıt bulamadılar. farklı bir isimle gelmis 
Rica etsem adres bilgilerini özelden bana gönderir misiniz?
Bastan sona sorunlu çıktı bu firma, of !
cnm bende attım gelir gelmez kargo kağıdını adresi bulursan banada verirsen sevinirim