Gönderen Konu: Reklamın İyisi Kötüsü Var Mıdır?  (Okunma sayısı 4175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
Reklamın İyisi Kötüsü Var Mıdır?
« : 25 Ocak 2011, 16:48:59 »
Konuyu acıp acmamakta kararsızdım. Zaten blogumda ve face sayfamda yayınladım ama baska bir blogger arkadastan da aynı maili alınca burada da paylasmak istedim ki diğer blogger arkadasların bilgisi olsun.

A-SHOE-LA markası ile düzenlemis oldugumuz etkinligimiz maalesef markanın anlasma sartlarına bağlı kalmaması nedeni ile tamamlanamamıs, emeğimiz suistimal edilmistir.

Düzenlemis oldugum etkinlige katılan tüm katılımcılardan özür diler, konu ile ilgili detaylı bilgiyi blogumda
yayınladığımı sizlere de bildirir, forumda bulunan diğer blogger arkadasları da konu hakkında uyarmak isterim.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2011, 17:25:05 Gönderen: mina »

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Ynt: "REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ VAR MIDIR?"
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2011, 16:51:32 »
cnm evet aynısı banada oldu şimdi maillerime geri dönüş bile yapmıyolar bana hiçbirşey söylemeden bloğumdaki hediyelerin aynısını yollamışlar bende kampanyayı yaptığım için bana yolladılar diye düşündüm fakat senin yazını okuyunca anladım bu ne terbiyesizliktir ne ciddiyetsizliktir ne biçim bir firma anlayışıdır çok sinirlendim inan hemen yazdım kendilerine ama ne cevap veren var nede geri dönüş yapan

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2011, 17:02:17 »
demek oluyor ki dava edilmekle tehdit edilmem bosa değilmis. çünkü her bloga tanıtımını yaptırıp, bu sekilde davranıyormus ve tehditle gizli kalmasını sağlamaya çalısıyor bu marka.

ne kadar farklı bir düsünce değil mi, nasıl bir mantık, kargo masrafları odemek yerine mahkeme masraflarını odemeyi tercih eder....

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2011, 17:03:06 »
benım blogum ıcınde aynı durum sozkonusu bana gondermısler
bende artık yayınlarken dedım bendekıleını gonderıyım dıye ama kazanan arkadastanda soruyor ne zaman gelcek dıye

ben bana gelenlerı gonderırım dedım ama annem rahatsız ben dısarı cıkamıyorum kı kargoya verebılıyım

destek olana destek olurum

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2011, 17:03:25 »
demek oluyor ki dava edilmekle tehdit edilmem bosa değilmis. çünkü her bloga tanıtımını yaptırıp, bu sekilde davranıyormus ve tehditle gizli kalmasını sağlamaya çalısıyor bu marka.

ne kadar farklı bir düsünce değil mi, nasıl bir mantık, kargo masrafları odemek yerine mahkeme masraflarını odemeyi tercih eder....
inan hala şoktayım ben böyle bir firmayla karşılaşmadım bgne kadar ???

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2011, 17:04:34 »
benım blogum ıcınde aynı durum sozkonusu bana gondermısler
bende artık yayınlarken dedım bendekıleını gonderıyım dıye ama kazanan arkadastanda soruyor ne zaman gelcek dıye

ben bana gelenlerı gonderırım dedım ama annem rahatsız ben dısarı cıkamıyorum kı kargoya verebılıyım
ya gönderelimd ekaç kişiye yollıycaz hepsinin kargo ücreti bide en 20TL tutar benim ne çıkarım var bu işten ee kargoyu karşı ödemeli yollasak kazananlara yazık perşembede şehir dışına çıkıyorum napıcağımı şaşırdım ???

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2011, 17:06:49 »
pişman ediyorlar ınsanı kampanya yaptıgına

destek olana destek olurum

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2011, 17:10:36 »
ben takipcilerim ile bu durumu, marka ile anlasma tarihinden itibaren olun görüsmeleri mi ve hediye fotoğrafını paylastım.
ve bana lütfen iade edin Nuray hn dediler, ben iade etme kararı aldım....

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2011, 18:22:28 »
buna yakın sorunları bende bloğumda yaşıyorum 2 firmayla.biri şok fiyata ile yaptığım kazak kampanyam cevap bile vermiyorlar hediye gönderimi yapmadılar,diüeride toptanal.com oda arayınca kargoya vericem diyip oyalıyor.ne yapabilirim hiç bilmiyorum ama reklam bu olmamalı >:( >:(
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2011, 18:34:32 »
sözlesme imzalamadığımız için kanuni hakkımız yok, hem blog hem de burada konu baslığında belirttiğim gibi reklamın iyisi - kotüsü.. her ikisini de çok ama çok basarılı sekilde gerceklestiririz. firmalar bunu boyle bilmeli....