Gönderen Konu: Vodafone tron filmi ile 20 adet nokıa n8, bedava sinema bileti  (Okunma sayısı 4707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
KONU AÇILDIYSA UYARIN SİLEYİM, ARADIM BULAMADIM

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

28 Ocak'ta gösterime girecek TRON EFSANESİ filmi için VODAFONE kampanya yapıyor.

CEP ÖZGÜR LÜ İSEN KAZANIRSIN
TRON AD SOYAD ADRES yaz 1001'e gönder. 20 ADET NOKIA N8 KAZANMA ŞANSI, TRON FİLMİNİN MOBİL OYUNLARI, DUVAR KAĞITLARI VE MÜZİĞİ CEBİNE GELSİN. AYRICA YUKARIDAKİ SİTEDE ATILAN MESAJLA GELEN ŞİFREYİ GİRDİĞİNİZDE BEDAVA TRON SİNEMA BİLETİ DE VERİYOR. ÜSTTEKİ LİNKİ İNCELEYİN LÜTFEN

« Son Düzenleme: 23 Ocak 2011, 21:18:19 Gönderen: diazem »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Kanka harika bir konu açmışsın bende eklentilerle süslemek istiyorum konunu..

Sms gönderiminde kontör gitmiyor arkadaşlar..Ayrıca Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu siteden Sinema Biletini Al'a tık yaparak cep telefonunuza gelen şifreyi ve telefon numaranızı girerek belirli şehirler için geçerli olan çift kişilik AFM Sinema Bileti Kazanabilirsiniz.. =))

Tebrikler,TRON Efsanesi filmini AFM sinemalarında vizyonda bulunduğu sürece bir arkadaşınla beraber izleyebileceğin şifren biraz sonra SMS ile telefonuna gönderilecektir.
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
yaaa benim vodafonum yok kıskandım sizi :(

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
ya benımkı vodafone ama cepozgur degıl  :(

destek olana destek olurum

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿

TRON Efsanesi 3D filmini AFM sinemalarında 28 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında izlemek için 2 kişilik sinema bileti şifreni sms olarak yollamayı çok isteriz..Yarın gidip bir tane Vodafone/Cepözgür hattı alırsanız bu sinema şölenini katılma şansını elde edeceksiniz..Ebru operatör bile bak ne diyor..Alacaksın demi bir Vodafone.. :D :D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Konturluler ise 30 lira yüklemeyi unutmıycak...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn

TRON Efsanesi 3D filmini AFM sinemalarında 28 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında izlemek için 2 kişilik sinema bileti şifreni sms olarak yollamayı çok isteriz..Yarın gidip bir tane Vodafone/Cepözgür hattı alırsanız bu sinema şölenini katılma şansını elde edeceksiniz..Ebru operatör bile bak ne diyor..Alacaksın demi bir Vodafone.. :D :D
turkcele soyliyimde bunu bi kampanya yapsın bize  :P

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
avealı olmayanlara niye bukadar iyi davranıyorlar anlamıyorum bize hiç kampanya yok :D cola şifreleri bile diğerlerine çok zoruma gitti  çok :D :D

arkadaşlar birde sinema şifresini illa almak gerekmiyor dimi ben yapamıyorum komşuya yaptırayım bari
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2011, 22:04:54 Gönderen: ask_ne_demek »
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
avealı olmayanlara niye bukadar iyi davranıyorlar anlamıyorum bize hiç kampanya yok :D cola şifreleri bile diğerlerine çok zoruma gitti  çok :D :D

arkadaşlar birde sinema şifresini illa almak gerekmiyor dimi ben yapamıyorum komşuya yaptırayım bari

Sinema Bileti Şifren : XXXXXXXXXX  10 haneli bir şifreyi kayıt olduğun cep telefon numarasına yolluyorlar anında.. :)

emk87 ; Ebru bende de Turkcell var ama şuan en iyisi Vodafone..Tabiki de bu zevk ve tercih meselesi birazcık da..Umarım yaparlar.. :D :D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ben Tcelliyim kontörü bitirip Vodafone a taşıyayım  ;D Doğum günüm diye Cinebonus bana bedava sinema bileti verdi. Onla Tron'a gideceğim, benim derdim Nokia N8  ;D ;D ;D Sinema bileti mühim değil  ;)
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2011, 11:27:48 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.