0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bi tanede muhasebeci ekleyin tam olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi tanede muhasebeci ekleyin tam olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurdan muhasebeciyi çalıştığı firmayı daha fazla zarara sokmadan istafaya çağırıyorum Hala cevaba itiraz edecek olan varsa, çözüm:Sevgili smile, şablona 1 top kumaş ekleyerek ders müfredatına uygun hale getirdim.Yarın milli eğitime gidip teklifte bulunalım.bi tanede muhasebeci ekleyin tam olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurdan muhasebeciyi çalıştığı firmayı daha fazla zarara sokmadan istafaya çağırıyorum Hala cevaba itiraz edecek olan varsa, çözüm:Sevgili smile, şablona 1 top kumaş ekleyerek ders müfredatına uygun hale getirdim.Yarın milli eğitime gidip teklifte bulunalım.
Burdan muhasebeciyi çalıştığı firmayı daha fazla zarara sokmadan istafaya çağırıyorum Hala cevaba itiraz edecek olan varsa, çözüm:
işin gırgırı bir tarafa arkadaşlar sanırım morali bozukmuş ve ayak üstü cevaplamış soruyu ancak komik olan şu geriye kalan kumaş 240 metre ama tamamı 160 metre demiş yani nedense kumaşın tamamı kullanılmamış kumaştan daha az
peki, ben size birşey sorucamm,100 tl ye satılan bir mal %50 indirime girdiğinde kaç tl ye satılır?